Cisterner testes mere end 200.000 gange

Over en million gange har en montør et sted i verden installeret en indbygningscisterne fra Geberit. Teknologien hører til blandt de mest gennemtestede i verden. I år er det 25 år siden, den schweiziske producent af sanitet åbnede et af verdens mest avancerede lydlaboratorier, der blandt andet skaber den perfekte lyd til toilet og cisterne.

Over en million gange har en montør et sted i verden installeret en indbygningscisterne fra Geberit. Teknologien hører til blandt de mest gennemtestede i verden. I år er det 25 år siden, den schweiziske producent af sanitet åbnede et af verdens mest avancerede lydlaboratorier, der blandt andet skaber den perfekte lyd til toilet og cisterne. Foto: Geberit..

I en lille bjergby i Schweiz arbejder 120 ingeniører hver dag på at teste og udvikle teknologier, der kan optimere på alt fra funktion over lyd til bæredygtighed. Her har sanitetsproducenten Geberit bygget et 10 etager højt hydraulisk tårn midt i deres hovedkvarter, så de kan sende 50 liter vand gennem rørene pr. sekund.
I lydlaboratoriet bliver produkterne blandt andet testet af fokusgrupper og fysikere, hvilket har medført, at en cisterne i dag støjer langt mindre end for blot få årtier siden. Det er også i hovedkvarteret, Geberits populære betjeningsplader og Duofix indbygningscisterne bliver testet over 200.000 gange for at sikre, at de har den rette holdbarhed og lange levetid.

”Når vi arbejder bag væggen, er det afgørende med høj kvalitet og driftssikkerhed. Derfor tilbyder vi også som noget ret unikt 10 års garanti på vores cisterner. Vi hører endda om 50 år gamle cisterner fra Geberit, der stadig fungerer upåklageligt. Det skyldes blandt andet vores helstøbte tank, der er trykprøvet adskillige gange fra fabrikken”, fortæller Nils Overgaard, Product Manager hos Geberit.

Over 300 kombinationsmuligheder
Men selv om VVS’ere verden over kender Geberits Duofix indbygningscisternen ned til mindste bolt, er det ikke altid nok. Hvis du vil fremstå som ekspert over for kunderne, kræver det, at du holder dig ajour med de seneste tendenser på badeværelset. For eksempel er der i dag over 300 kombinationsmuligheder af overflader og design på Geberits tilhørende betjeningsplader og trykknapper. En, der har installeret mange cisterner, er Nicolai Rehberg:

”Vi bruger stort set kun Duofix cisterner, da de virker hver gang. I min tid har jeg aldrig oplevet nogle udfordringer med dem, da de er utrolig driftssikre. Udover at cisternen er nem at montere, så er det også et stort plus, at de kommer med et bredt udvalg af betjeningsplader”, udtaler Nicolai Rehberg, VVS-installatør og serviceleder hos Strandby El-Teknik A/S.

Læs også: Tre ud af fire badeværelser mangler strøm

Ifølge en forbrugerundersøgelse (YouGov-undersøgelse foretaget for Geberit, januar 2021) drømmer halvdelen af danskerne om funktioner, der kræver strøm på badeværelset såsom lugtudsugning i toilettet. Derfor bør rådgivere i dag være opmærksomme på at montere strøm ved toilettet, som mangler aktuelt på tre ud af fire badeværelser i Danmark. Derfor kommer alle Geberits cisterner i dag med mulighed for integreret strømforsyning for at imødekomme eventuelle fremtidige behov for – ud over lugtudsugning – orienteringslys og douchetoilet.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

14.06.2024Installator.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

14.06.2024Installator.dk

El-bilerne kan blive en del af løsningen i fremtidens el-net

06.06.2024Belimo A/S

Sponseret

Nedsæt bygningens energiforbrug, når du vælger ventiler

05.06.2024Installator.dk

Wavin har vundet største offentlige udbud af fjernvarmeløsninger

04.06.2024Geberit A/S

Sponseret

Geberit fejrer jubilæum med morgenbrød i alle grossistbutikker

04.06.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANT TILBYDER ET BEDRE INDEKLIMA

04.06.2024TOTO

Sponseret

Hvilken vaskedyse er altid helt ren?

30.05.2024Roth Danmark A/S

Sponseret

Roth EPD'er - miljøvaredeklarationer

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

11.06.2024

Tid

09:00

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

18.06.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Elsikkerhed.dk
Kursus
Ladestandere - Installation og dimensionering - Herning

Et ladestander-kursus sikrer dig en grundig gennemgang af kravene til forberedelse, dimensionering, installation og test af ladestandere til elbiler.

Dato

19.06.2024

Tid

12:30

Sted

Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning

Elsikkerhed.dk
Kursus
Dimensionering af nødstrømsanlæg (UPS) - Greve

Et kursus i UPS-anlæg fra ELsikkerhed sætter dig i stand til at dimensionere og beregne et UPS-anlæg og designe en driftssikker installation, der også kan serviceres spændingsløst.

Dato

25.06.2024

Tid

08:30

Sted

Greve Erhvervscenter, Korskildelund 6, 2670 Greve

Elsikkerhed.dk
Kursus
Boligdimensionering - Herning/virtuelt

Få de bedste kort på hånden med vores nye dimensioneringsredskab, som dette kursus giver adgang til. Alle deltagere får udleveret vores ‘Gør det Kort’, som giver hurtigt overblik over de vigtigste ændringer inden for installationer i boliger og opfylder kravene til dimensionering efter standarden DS/HD 60364.

Dato

26.06.2024

Tid

09:30

Sted

Online / Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning