DCC Energi køber Søberg Energiservice

Som et led i at styrke sin position på markedet for varmeløsninger har energiselskabet DCC Energi købt den familieejede varmeservicevirksomhed, Søberg Energiservice. Opkøbet omfatter kørende teknikere, kundeservicemedarbejdere og tusinder af kunder i hele Danmark.

Ifølge Lena Løwe Sørensen, direktør for nye energiformer, afspejler opkøbet DCC Energis strategi om at være helt tæt på kunderne, og er den seneste investering i at kunne levere samlede energiløsninger til kunderne. Foto: DCC Energi. .

Med opkøbet af Søberg Energiservice, der fortsætter under navnet DCC Energiservice, overtager DCC Energi en af landets største, uafhængige varmeserviceforretninger. Dermed træder energiselskabet, der blandt andet står bag Shell tankstationerne i Danmark, endnu et skridt tættere på slutkunderne med en ny forretning inden for service og rådgivning til kunder med olie- og naturgasfyr samt varmepumper. Opkøbet omfatter ikke Søberg VVS, der fortsætter som DCC Energis samarbejdspartner på installation af varmepumper.

Den nye varmeserviceforretning vil håndtere service og eftersyn hos eksisterende og fremtidige olie- og gas- og varmepumpekunder, og får også en central rolle i forhold til rådgivning og service omkring fremtidens energiløsninger hos private og virksomheder. Herunder kunderne i DCC Energis nye varmepumpeforretning, som blev lanceret i januar 2023.

Ifølge Lena Løwe Sørensen, direktør for nye energiformer, afspejler opkøbet DCC Energis strategi om at være helt tæt på kunderne, og er den seneste investering i at kunne levere samlede energiløsninger til kunderne.

“Sammen har Søberg Energiservice og DCC Energi tusinder af kunder i hele landet. Med opkøbet har vi etableret en landsdækkende serviceforretning, der naturligt vil betjene både eksisterende og nye gas-, olie- og varmepumpekunder, og som sideløbende kan være tæt på kunderne i deres valg af varmeløsninger i fremtiden”, forklarer hun og tilføjer:

“Jeg ser store ligheder selskaberne i mellem, som vi kan og vil udnytte for at skabe en solid og konkurrencedygtig aktør i et marked, der er midt i en på mange måder historisk udvikling. Vi er begge selskaber, som kommer med en klar ambition om både at favne de nuværende energibehov og bidrage til energitransitionen med kvalitetsløsninger og dygtig rådgivning”.

Læs også: Universiteter og erhvervsliv skal løbe parløb

Søberg Energiservice har i mere end 30 år været en markant aktør inden for varmeservice. Med kørende teknikere i hele landet har virksomheden i dag en stærk markedsposition. Beslutningen om at sælge Søberg Energiservice har derfor også krævet store overvejelser, forklarer Kjeld Søberg, der hos DCC Energi fortsætter som daglig leder med kontakt til kunder og medarbejdere.

”I alle årene har det for os handlet om at udvikle forretningen – og dermed også medarbejderne. Så sikkerheden for, at alle medarbejdere kan fortsætte og dygtiggøre sig i det nye setup, har været meget vigtigt for, at aftalen faldt på plads. Derudover har det været vigtigt for os at bevare den lokale nærhed og relation til kunderne samtidig med, at vi øger specialiseringen inden for vores kernekompetencer”, siger han og tilføjer:

”Jeg er ikke i tvivl om, at vi i DCC Energi skaber de bedste rammer for at forme og udvikle virksomheden til gavn for både kunder og medarbejdere. Sammen kan vi udnytte de stærke synergier, vi ser, for at skabe en ny, markant aktør på markedet. Det, både når vi taler om service af eksisterende varmeløsninger og i forhold til rådgivning og service rundt om skiftet mod nye energiformer, som mange danske hjem og virksomheder står over for i de kommende år”.

- PiB

Inwave ApS

Sponseret

Energibesparende udendørsbelysning i alment lejlighedskompleks

SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Digitaliser dit besøgs flow

Mere fra...

30.11.2023Installator.dk

AB-ELCO mangler ikke opgaver, men medarbejdere

30.11.2023Installator.dk

Ny skylleteknologi minimerer støjen fra toilettet

30.11.2023Installator.dk

Bjarne Riis vil sælge varmepumper

29.11.2023Installator.dk

Elinstallatør oplærer kunderne til gør-det-selv

29.11.2023Installator.dk

Kunstig intelligens skal sikre lav-temperatur fjernvarme i etageboliger

28.11.2023Installator.dk

Fjernvarmen buldrer frem – men der stilles krav til leverandørerne

28.11.2023Installator.dk

Klimavenligere ovn til sanitetskeramik lanceret

28.11.2023Installator.dk

Opkøbsbølge ruller i installationsbranchen

Jobmarked

Se alle

Banedanmark

Tilsynsmedarbejder for højspændingsanlæg hos Banedanmark

Vil du have ansvaret for tilsyn med højspændingsanlæg og bidrage til at opretholde en høj forsyningssikkerhed samt stabil togdrift? Så er du måske vores nye kollega!

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

17.12.2023

Banedanmark

Sikringsmedarbejdere søges til Sikring Øst

Er du bidt af jernbaneteknik, og vil du være med til at sikre en grøn infrastruktur og tog til tiden?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Gustav Klauke GmbH

Intern kundeservicemedarbejder med elteknisk baggrund eller kendskab

Klauke, som er en del af Emerson Global Professional Tools, søger en intern kundeservicemedarbejder, der kan supportere salgs- og marketingaktiviteterne i Skandinavien.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Condair A/S

Vi søger en dedikeret og systematisk kollega til Produktionsteknisk afdeling

Leder du efter et deltidsjob, hvor du får glæde af det kollegiale fællesskab og samtidig mulighed for at bruge dine tekniske kompetencer? Så har vi her en mulighed for et spændende job!

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en passioneret SEO- og webspecialist til vores marketingafdeling

Er du en passioneret marketingprofil med særlig interesse for de digitale kanaler, og motiveres du af at se en målbar effekt af teamets marketingtiltag? Så er du måske vores kommende kollega i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Condair A/S

Vi søger en rådgivende salgsingeniør med fokus på indeklima

Kan du både sælge tekniske produkter og samtidig være i øjenhøjde med dine kunder? Trives du med at have en afvekslende hverdag, hvor du både besøger kunder og samtidig er på kontoret for at rådgive i tekniske produkter? Har du erfaring fra ventilations- eller VVS-branchen?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Events

Se alle
Danvak
Kursus
BR18, brandsikring, krav og løsninger – Aarhus

Bliv skarp på BR18’s brandkrav og få en gennemgang af certificerede rådgiveres funktion og konsekvens for rådgivere, byggeledere, installatører m.fl.

Dato

05.12.2023

Tid

08:00

Sted

Horisont Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
VVS: FAGLIGT ANSVARLIG TIL DELAUTORISATIONS-OMRÅDET I BOLIGER (VDBO)

Vil du være fagligt ansvarlig i din virksomhed indenfor vand og afløbsinstallationer i boliger? Tag din delautorisationsprøve på KEA.

Dato

08.12.2023

Tid

08:30

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Køleanlæg og varmepumper

Køle- og varmepumpeanlæg er en stor del af de udfordringer, som bygge-, industri- og fjernvarmesektoren møder i forbindelse med den grønne omstilling i forhold til vedvarende energi

Dato

30.01.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
VARMEPUMPER - VE-INSTALLATØR

Vil du være VE-installatør af varmepumper? KEA får dig klar til godkendelse.

Dato

02.02.2024

Tid

08:30

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Ventilation fra A til Z

Vi tilbringer størstedelen af vores tid indendørs, og derved indånder vi primært luft, der har været i bygningen i længere tid, eller luft der har været forbi et ventilationsanlæg. Det kan have sundhedsmæssige konsekvenser, hvis denne luft ikke er tilpas ren, derfor har alle bygninger brug for et velfungerende og energieffektivt ventilationssystem.

Dato

27.02.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Dimex
Messe
Nedtællingen til Light + Building 2024 er i gang

Fra den 3. – 8. marts 2024 afvikles verdens førende messe for belysning og bygningsteknologi. Her præsenterer mere end 2.000 udstillere det sidste nye indenfor belysning, elektriske installationer samt automation, sikring og netværksløsninger.

Dato

03.03.2024

Tid

08:00

Sted

Frankfurt am Main