Den nye IVECO eDAILY vinder pris

Den nye IVECO eDAILY er blevet anerkendt som 'One to Watch' ved 2023 What Van? Den årlige pris uddeles af et erfarent panel af uafhængige dommere fra hele erhvervsbilsbranchen til mærker, virksomheder og organisationer, der er bedst på deres område.

Den nye IVECO eDAILY er blevet anerkendt som 'One to Watch' ved 2023 What Van? Den årlige pris uddeles af et erfarent panel af uafhængige dommere fra hele erhvervsbilsbranchen til mærker, virksomheder og organisationer, der er bedst på deres område. Foto: IVECO..

Med bilens innovative brug af et modulopbygget batterisystem, en uovertruffen anhængervægt og klassens bedste eldrevne kraftudtag på 15 kW fremhæver pristildelingen, hvordan den nye eDAILY er klar til enhver kundeopgave.

”eDAILY er spækket med nyttige funktioner, herunder muligheden for at forsyne hjælpeudstyr. Den eldrevne Daily fås fra 3,5 til 7,2 t og matcher belastningsegenskaberne for tilsvarende konkurrerende modeller med forbrændingsmotor og kan udstyres med et til tre batterier, hvilket giver den en rækkevidde på op til 400 km. IVECOs nye eldrevne DAILY-kassebil repræsenterer en transformation fra mærkets tidligere indtog på markedet for plug-in-løsninger”, siger James Dallas, redaktør af What Van?.

eDAILY er udtænkt som den "elektriske tvilling" til den ikoniske Daily og dækker alle varianter af mindre erhvervsbiler – herunder modeludgaver til arbejdsopgaver med høj belastning og karrosseriopbygninger. Den fås som van-, cab-, crew cab-, chassis cowl- og minibusversion på op til 7,2 t totalvægt, i versioner med enkelthjul og tvillingehjul med et stort udvalg af højde- og akselafstandsmuligheder.

eDAILY er udviklet til at levere den samme brede vifte af funktioner, som forbrændingsmodellen er blevet kendt for at kunne omfatte. Det er den eneste eldrevne varebil, der kan trække 3,5 t takket være det stærke lastbilbaserede chassis, mens en lang række akselafstande kan give op til 20 kubikmeter lastkapacitet.

Læs også: Nye AGM-batterier giver elbiler optimal ydeevne

Et udvalg af batterikonfigurationer giver operatører mulighed for at skræddersy en eDAILY til deres individuelle behov og skabe balance mellem nyttelast og rækkeviddebehov. Med en lynladekapacitet på 80 kW kan eDAILY få 100 kilometers rækkevidde på kun 30 min. med en samlet rækkevidde på en fuld opladning på op til 400 km.

Batterierne er dækket af en af de mest omfattende garantier med 8 års eller 160.000 kilometers dækning for køretøjer med ét batteri eller 250.000 kilometers dækning med to eller tre batterier. Med klassens bedste vendediameter understreger bilen sit agile DNA, mens One Pedal Drive-rekuperationsfunktionen gør det nemmere at køre i byen ved at accelerere og decelerere udelukkende ved at bruge speederen.

”Vi er utroligt glade for at vinde denne prestigefyldte pris fra What Van?. Det er en vigtig anerkendelse af vores eDAILYs enestående egenskaber, der gør modellen til et unikt produkt på markedet”, siger Jeppe Heidemann, salgschef hos IVECO Danmark AS.

IVECO har allerede modtaget de første kommercielle ordrer på mærkets seneste elbil, der blev præsenteret officielt på IAA 2022 i september. eDAILY er blevet valgt af Petit Forestier Group, der er den førende europæiske virksomhed inden for udlejning og leasing af kølebiler, som i Hannover underskrev et aftaleforståelsespapir om levering af 2.000 eDAILY-chassiser, samt af SV Noleggio, der er et italiensk selskab med mere end 20 års erfaring inden for udlejning af kølebiler, som i november sidste år annoncerede underskrivelsen af en aftale om levering af 200 eDAILY'er udstyret med kølebokse.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

08.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

TALENTPROGRAM for elektriker-lærlinge 2024

03.07.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Ny profilvideo for Ecofoss

03.07.2024GN Belysning A/S

Sponseret

DIOLUM PLF SLIM

02.07.2024Alcadon ApS

Sponseret

Dine 3 fordele ved at Alcadon er ISO 9001-certificeret

02.07.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Ny rapport afslører udfordringer for tovejsopladning af elbiler i Europa

28.06.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Unikke resultater skab med LED lysskinner til Troldtekt

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle