Den nye Viega Pressgun 5 - Mindre, lettere, stærkere!

Den nye Pressgun 5 er en kompakt letvægter, der afløser Pressgun 4B og 4E. Værktøjet er optimeret i enhver henseende, og vægtreduktionen giver en betydelig forbedret ydelse.

Den står for præcision – ikke kun med henblik på dens presstørrelser i XL-kategorien, hvor den nemt klarer dimensioner fra 12-108 mm. Den kompakte 3,2 kg lette maskine, den store fleksibilitet og den kompromisløse ydelse giver ligeledes værktøjet en ny dimension – som en af de mindste og letteste presmaskiner i sin klasse. I størrelse er den sammenlignelig med Pressgun Picco, og derfor viser den netop i områder med trange pladsforhold sin overlegenhed med hensyn til komfort. Den ergonomiske pistolform muliggør en praktisk håndtering.

Altid styr på preskraften med elektrohydraulikken
Herudover er den absolut pålidelig og sikker i anvendelsen. De aktuelle markedsinformationer gælder netop ikke for presværktøj, der arbejder med elektrohydraulisk prestryk. Ved utilstrækkelig service eller forkert håndtering kan der ifølge disse informationer opstå forhøjet preskraft for elektromagnetisk presværktøj, hvilket i visse tilfælde kan føre til farlige brud af presbakkerne.

Presser igen og igen med den nyeste batteriteknologi.
Den nye Pressgun 5 kan anvendes både med strømtilslutning og batteri. Ved batteridrift anvendes den nyeste litium-ion-batteriteknologi, som giver en kapacitet på 18V/2Ah. Med hensyn til ydelsen er den således på højde med Pressgun 4-generationen eller endda denne overlegen. Selvom den er 1,3 kg lettere end de tidligere modeller, har den en preskraft på 32 KN og en preshastighed på 3 sek. Herved har den gode egenskaber ved koldstart, og en integreret overvågningselektronik beskytter effektivt mod afladning.

Lange serviceintervaller, lave vedligeholdelsesomkostninger.
Viega Pressgun 5 skal først vedligeholdes efter 40.000 presninger eller efter 4 år. Findes der en bedre garanti for en kvalitativ, pålidelig og robust forarbejdning? Næppe. I denne sammenhæng er de lave vedligeholdelsesomkostninger et plus.
På LED-skærmen får du en servicepåmindelse, og maskinen slukker desuden automatisk efter 42.000 presninger. 

Gennemtænkte detaljer, der scorer højt i praksis.
Rørkanaler, installationsvægge, loft- og gulvkonstruktioner er altid en udfordring ved installationsarbejde. Det har Viega taget højde for i udviklingen af Pressgun 5. Med et preshovede, der kan drejes 180°, og presringe med ledfunktion når du selv svært tilgængelige tilslutningssteder. En LED-lampe på værktøjet sørger samtidig for en optimal belysning af presningsstedet.

En kuffert fyldt med innovationer.
Én idé bedre! – Dette krav gør sig ikke kun gældende for den innovative teknik med Pressgun 5 fra Viega, men ligeledes for den sidste finish: emballagen er en praktisk kuffert.

Oversigt over fordele.

  • Presser i alle XL-størrelser – fra 12-108 mm
  • Med kun 3,2 kg bliver arbejdet nemmere (uden presbakker), og den ergonomiske pistolform muliggør enhåndsbetjening.
  • Kraftigt batteri, forbedrede egenskaber ved koldstart og beskyttelse mod afladning
  • Kan anvendes med både batteri og strømtilslutning
  • Sænker omkostningerne med lange serviceintervaller

Yderligere informationer finder du på www.viega.dk

Med strømtilslutning eller batteri, med Pressgun 5 er begge dele muligt. Det stærke litium-ion-batteri (v.) giver ikke kun beskyttelse mod afladning og forbedrede egenskaber ved koldstart.Det giver også en betydelig lettere vægt sammenlignet med den tidligere model. Pressgun Picco kan også drives med strømforsyningen til Pressgun 5.

Let og fleksibel i alle dimensioner: Pressgun 5 med de patenterede presringe fra Viega.

Med den integrerede LED-lampe på Pressgun 5 får du selv i svært tilgængelige områder et nødvendigt overblik

Med et preshoved, der kan drejes 180°, og de praktiske presringe letter Pressgun 5 arbejdet i svært tilgængelige områder.

07.09.2015Viega A/S

Sponseret

Picco presbakke med snap-funktion

03.09.2015Viega A/S

Sponseret

Pressgun Picco – Endnu mere komfort

03.09.2015Viega A/S

Sponseret

Kom godt fra start med Viegas online guide

08.06.2015Viega A/S

Sponseret

Viega Eco Plus shower-wc-element: Et indbygningselement med universelle muligheder

01.06.2015Viega A/S

Sponseret

Toilettet som hæver komfort og sænker barrierer

27.05.2015Viega A/S

Sponseret

Pres tygvæggede rør. Nu bliver det nemmere for installatøren