Viega Eco Plus shower-wc-element: Et indbygningselement med universelle muligheder

Eco Plus shower-wc-element forener ikke blot alle nødvendige tilslutninger til shower-toilet og kumme i et installations-vægelement. Det mestrer også kombinationen med ikke-standardiserede tilslutninger. Al teknik er skjult bag en glasplade, der matcher moderne indretning.

Eftermontering af et shower-toilet kan være kompliceret, hvis indbygningselementet i væggen ikke har de relevante tilslutningsmuligheder fra start. Tilslutningerne varierer væsentligt afhængig af model og producent. På det nye Eco Plus shower-wc-element fra Viega kan de fleste shower-toiletskåle og -tilslutninger anvendes. Uanset producent eller type af specieldesignet toiletskål kan al forarbejdet i badeværelset klargøres – inklusive fliseopsætning. Og det er ikke kun en fordel, hvis kunden er lidt ubeslutsom: Det nye Eco Plus element er designet, så det når som helst kan konverteres fra en almindelig toiletskål til et shower-wc.

Særdeles fleksibel: Det nye Eco Plus shower- wc-element er designet til tilslutning af flere forskellige shower-wc’er og shower-wc design. Den aftagelige glasplade gør det muligt at forvandle toilettet til et shower-toilet. .

Glaspladen dækker alle tilslutninger
Den nye Eco Plus shower-wc-element er fra fabrikken designet til el og vandtilførelse. Tilslutningerne skjules bag en elegant glasplade, som er tilgængelig i tre versioner til forskellige shower-wc’er og bideter. Ved efterfølgende monteringsarbejde kan glaspladen let fjernes. Toilettet kan monteres i fem forskellige højder fra 310 mm til 390 mm.

Nem montering
Elementet leveres pre-monteret, som alle moduler i Eco Plus-serien fra Viega. De selvbærende elementer er udført af pulverlakerede stålrør og er derfor meget stabile. Monteringen er nem at gå til på grund af det variable monteringssæt og den integrerede tilpasningsmulighed.

Viega Eco Plus-programmet omfatter ikke kun toilet- og håndvask-elementer, men også standard-, hjørne-, urinal- og bidet-elementer. Er der meget lidt plads til rådighed kan de særligt kompakte Eco Plus hjørneelementer anvendes.

Det nye Eco Plus shower wc-element er fra fabrikken klargjort til el og vand. Glaspladen til elementet indgår harmonisk i de fleste badeværelsesmiljøer. .

07.09.2015Viega A/S

Sponseret

Picco presbakke med snap-funktion

03.09.2015Viega A/S

Sponseret

Pressgun Picco – Endnu mere komfort

03.09.2015Viega A/S

Sponseret

Kom godt fra start med Viegas online guide

08.06.2015Viega A/S

Sponseret

Viega Eco Plus shower-wc-element: Et indbygningselement med universelle muligheder

01.06.2015Viega A/S

Sponseret

Toilettet som hæver komfort og sænker barrierer

27.05.2015Viega A/S

Sponseret

Pres tygvæggede rør. Nu bliver det nemmere for installatøren