Toilettet som hæver komfort og sænker barrierer

Viegas justerbare toilet gør det muligt at hæve og sænke højden, så det passer til alle generationer og individuelle behov.

Ved et enkelt tryk på knappen hæves eller sænkes toilettet op til 8 cm. Den maksimale sædehøjde er på ca. 48 cm. Hvis der ønskes endnu mere fleksibilitet, kan der monteres berøringsfri betjeningsplader med elektronisk aktivering af wc-skyllet.(Foto: Viega).

I hjem og institutioner, hvor flere generationer er samlet under samme tag, kan små detaljer på badeværelset gøre en kæmpe forskel for komforten. Med Viegas Eco Plus toiletelement kan du hæve og sænke toiletskålen med et enkelt tryk på en knap. Toilettet er det første på markedet, som udelukkende virker ved brug af en gastrykfjeder. Elementet virker helt uden brug af strøm, hvilket gør det nemt at installere.   

Hæv toilettet op til 8 cm
Ved et enkelt tryk på en knap hæves eller sænkes toilettet op til 8 cm. Dette er ikke kun en fordel for børn eller høje mennesker i familien. De gangbesværede har også glæde af at kunne justere sædehøjden. Den maksimale sædehøjde er på ca. 48 cm. Hvis der ønskes endnu mere fleksibilitet, kan der monteres berøringsfri betjeningsplader med elektronisk aktivering af wc-skyl.

Toiletelementet fra Viega er lige så smart, som det er let at installere
Alt er præinstalleret fra fabrikken. Eco Plus elementet installeres på nøjagtig samme lette måde som alle andre indbyggede toiletelementer fra Viega. Teknologien til den individuelle indstilling af højden ligger skjult bag en kraftig plade af sikkerhedsglas, som passer til Viegas Visign-sortiment af betjeningsplader.

Let at kombinere
Elementet kan kombineres med alle standard toiletskåle på markedet, med keramikelementer på op til 28 kilo og et vedhæftningsinterval på 18 cm. Til tungere toiletskåle findes der en gastrykfjeder med større kraft, som er nem at montere på stedet.

Fordele

  • Sædehøjde perfekt tilpasset til den enkelte bruger
  • Hæv toilettet op til 8 cm
  • Bruger ikke strøm
  • Kan kombineres med alle konventionelle toiletskåle
  • Fleksibelt udløbsrør
  • Al opsætningstilbehør er inkluderet 

Du kan finde yderligere informationer om Eco Plus på www.viega.dk  

Eco Plus elementet installeres på nøjagtig samme lette måde som alle andre indbyggede toiletelementer fra Viega. Teknologien til den individuelle indstilling af højden ligger skjult bag en kraftig plade af sikkerhedsglas, som passer til Viegas Visign-sortiment af betjeningsplader. (Foto: Viega).

07.09.2015Viega A/S

Sponseret

Picco presbakke med snap-funktion

03.09.2015Viega A/S

Sponseret

Pressgun Picco – Endnu mere komfort

03.09.2015Viega A/S

Sponseret

Kom godt fra start med Viegas online guide

08.06.2015Viega A/S

Sponseret

Viega Eco Plus shower-wc-element: Et indbygningselement med universelle muligheder

01.06.2015Viega A/S

Sponseret

Toilettet som hæver komfort og sænker barrierer

27.05.2015Viega A/S

Sponseret

Pres tygvæggede rør. Nu bliver det nemmere for installatøren