Digitale løsninger med adgangskontrol og dørtelefoni

Øg sikkerheden og skab tryghed i din boligforening eller på din arbejdsplads med digitale løsninger fra Scantron. Du kan kombinere adgangskontrol og dørtelefoni med digitale navne-displays og give adgang og åbne døre via en app på din mobil.

23.09.2020

Sponseret

SCANTRON

Der er i dag et utal af måder du kan sikre dit hjem eller din arbejdsplads på. De fleste af os kender den klassiske nøgle og den mekaniske lås, men skal man øge sikkerheden vil mange i dag nok vælge et elektronisk låsesystem. Det er dog også muligt at optimere og kombinere dette med digitale løsninger fra Scantron.

Med et digitalt adgangssystem får du effektiv administration og høj sikkerhed

I store boligforeninger og lejlighedskomplekser kan der gå meget tid med at opdatere indgangene med de korrekte navneskilte på beboerne. I dag kan det optimeres med digitale navne-displays, som kan integreres i både dørstationer og postkasseanlæg.

Det betyder, at du har ét system, hvor du opdaterer beboerens navn ved ind- og udflytning og med et klik slår det igennem på både dørstation og postkasse. Du slipper desuden for opgange og indgange fyldt med dymo og klistermærker.

Ét system til det hele

Systemet, som administrerer de digitale dørstationer og postkasser, administrerer desuden også adgangskontrol. Det betyder, at du i det samme program kan styre, hvilke beboere, der har adgang til hvad og hvornår.

Det vil fx give mening, at en beboer kun har adgang til sin egen opgang ligesom postbuddet kun kan komme ind fra mandag til fredag mellem kl. 8-10. Disse regler kan sættes op som man ønsker og det gøres nemt og hurtigt i systemet.

Adgangskontrollen giver desuden et detaljeret overblik over trafikken til og fra bygningen og dermed er det muligt at gå tilbage og se hvem, der har åbnet hvilke døre og hvornår.

Vær sikker på hvem du lukker ind med en video-løsning

Du kan tilføje et ekstra element af sikkerhed ved at vælge en dørtelefon med video. Så kan beboeren altid se, hvem de lukker ind inden de åbner døren. I lejligheden kan man opsætte en hustelefon med video.
Alternativt kan du vælge den smarte mobil-løsning og koble dørtelefonen sammen med beboerens smartphone. Med den løsning har du ikke nogen svartelefon i lejligheden, men beboeren har den i stedet altid lige ved hånden og kan endda åbne døren for gæster, selvom de ikke er hjemme.

03.12.2020SCANTRON

Sponseret

Få en dørtelefon app målrettet erhverv med MultiApp® Pro

23.09.2020SCANTRON

Sponseret

Digitale løsninger med adgangskontrol og dørtelefoni

27.08.2020SCANTRON

Sponseret

Leder du efter en smart sikringsløsning til din bygning?

25.06.2020SCANTRON

Sponseret

Et komplet Scantron adgangskontrolsystem ved TBT Tower i Odense

03.03.2020SCANTRON

Sponseret

Scantron MultiApp® Audio

26.02.2020SCANTRON

Sponseret

Scantron fremviser digitale adgangsløsninger på Säkerhet Syd i Malmø