Et komplet Scantron adgangskontrolsystem ved TBT Tower i Odense

TBT Tower er Odenses nye vartegn og står med sine 60 meter som et monument, der markerer Odenses forvandling fra en trafikeret vej til et eksklusivt og moderne kvarter. Her er der valgt Scantron video-dørtelefoni, adgangskontrol samt brandkommunikation.

25.06.2020

Sponseret

SCANTRON

TBT Tower er Odenses nye vartegn og står med sine 60 meter som et monument, der tydeligt markerer Odenses forvandling fra en trafikeret vej til et eksklusivt og moderne kvarter. I byggeriet er der kombineret erhverv og 47 luksuslejligheder fordelt på 17 etager i Tårnet og 8 etager i Sidebygningen. I TBT Tower ses nøje udvalgte kvalitetsmaterialer både inde som ude. Med Scantrons video-dørtelefoni, ADK samt integreret brandkommunikation får brugerne et sikkert og brugervenligt adgangskontrolsystem integreret i bygningen.

Læs mere om projektet på: tbt-tower.dk

Ved hovedindgangene til TBT Tower er der monteret Scantron Serie 510 video dørstationer i bruneret messing, som er designet og tilpasset bygningens stil. Dørstationerne er individuelt designet til de forskellige indgange med gravering, kamera, ADK-læser, kodetastatur samt ringetryk. Dørstationernes materiale ældes smukt og patineres over tid, hvilket matcher bygningernes høje kvalitet og flotte facader. I bygningens eksklusive lejligheder er der monteret SLIM60T video-hustelefoner, som gør det nemt og sikkert for beboere at lukke de rette gæster ind.

Der er yderligere installeret adgangskontrol på de separate indgange indenfor i bygningen i form af Nexus læsere og der er EvoLock® håndtag på lejlighedsdørene. De forskellige adgangsrettigheder administreres nemt i Nova softwaren. Adgangsrettighederne tildeles de unikke adgangsbrikker, hvilket gør det nemt for brugerne, da de kun skal bruge én brik på tværs af de forskellige døre i bygningen.

Med brandkommunikation installeret er der samtidigt sikret effektiv varsling til brugerne på de mange etager i tilfælde af brand og evakuering. Scantrons brandkommunikation fungerer som en udvidelse af dørtelefonanlægget med tilføjelsen af et brandmandspanel. Brandkommunikation er tilegnet bygninger, som er over 7 etager, hvor beredskabets stiger ikke kan nå alle redningsåbninger på alle etager. Brandmandspanelet kan tilpasses bolig, erhverv og offentlige bygninger.

Kontakt Scantron A/S for mere information på info@scantron.dk eller direkte på tlf. 66139966 eller læs mere på www.scantron.dk

03.12.2020SCANTRON

Sponseret

Få en dørtelefon app målrettet erhverv med MultiApp® Pro

23.09.2020SCANTRON

Sponseret

Digitale løsninger med adgangskontrol og dørtelefoni

27.08.2020SCANTRON

Sponseret

Leder du efter en smart sikringsløsning til din bygning?

25.06.2020SCANTRON

Sponseret

Et komplet Scantron adgangskontrolsystem ved TBT Tower i Odense

03.03.2020SCANTRON

Sponseret

Scantron MultiApp® Audio

26.02.2020SCANTRON

Sponseret

Scantron fremviser digitale adgangsløsninger på Säkerhet Syd i Malmø