Scantron MultiApp® Audio

MultiApp® Audio er en fremtidssikret løsning til boligforeninger, kollegier og ungdomsboliger, hvor beboere kan tage dørtelefonien med på farten. Med MultiApp Audio® får man prisvenlig audio-dørtelefoni og adgangskontrol direkte på sin smartphone.

Scantron MultiApp Audio.

03.03.2020

Sponseret

SCANTRON

MultiApp® Audio er en prisvenlig og økonomisk løsning, hvor der ønskes app-baseret dørtelefoni, men hvor video ikke er nødvendig. Der spares derudover også på kabeltræk til de individuelle lejligheder.

Med MultiApp® er brugerne ikke afhængige af et væghængt svarapparat, men de kan derimod besvare dørkald via deres smartphone (Android/iOS), så længe de befinder sig på Wi-Fi eller 3G/4G. Beboerne kan på den måde tale med postbuddet eller andre gæster, når de ringer på hoveddøren og derefter give dem adgang til opgangen direkte via appen, uden at beboeren selv behøver at være hjemme.

UDVID MED ADGANGSKONTROL

Det er muligt at udvide appen med flere adgangsfunktioner udover dørtelefoni, som gør hverdagen lettere i boligforeningen:

 • Døråbning; f.eks. af døre forbundet til Scantrons adgangskontrolsystem
 • Weblinks; f.eks. til Boligforeningens hjemmeside
 • Weblink med login; f.eks. til beboerens lejekontrakt
 • Dokumenter; f.eks. generelle husordensregler
 • Beskeder; f.eks. at der laves serviceeftersyn på elevatoren

DEN DAGLIGE TELEFONI

 • Når en smartphone med Scantron MultiApp® er online, vil appen modtage dørkald fra dørtelefonen via Wi-Fi eller 3G/4G. Dette gælder alle danske og udenlandske smartphones uanset hvor SIM-kortet er registreret.
 • Ved manglende internetforbindelse eller hvis beboere kun har en fastnettelefon/mobiltelefon, vil brugeren modtage dørkald som almindeligt telefonopkald. GSM-opkald sker kun til danske telefonnumre, så man undgår høje udgifter til eventuelle udenlandske telefonnumre.
 • Løsningen med MultiApp® omfatter et fast årligt beløb, der dækker alle telelinjer og al taletid uanset det aktuelle forbrug.

SMART ADMINISTRATION

 • Løsningen indeholder administratoradgang til Scantron MultiServer®.
 • Administratoradgangen giver mulighed for at nulstille lejligheder ifm. ud- og indflytninger og udstede et nyt AppID til en lejlighed.
 • Administratoradgangen giver mulighed for at slette individuelle forekomster af MultiApp® (f.eks. hvis en smartphone bortkommer), samt at oprette og slette telefonnumre, der skal tilringes i hver lejlighed.

MYPHONES BRUGERADMINISTRATION

 • MultiApp® aktiveres og konfigureres hurtigt ved at beboeren indtaster AppID, telefonnummer og navn. Nogle få sekunder senere er MultiApp® klar til at modtage opkald fra gæster.
 • Beboeren kan selv administrere de telefonnumre (max 5 enheder), der skal ringes op til fra dørstationerne. Dette gøres nemt via MyPhones på MultiApp® eller i en webbrowser, hvor brugeren har adgang med deres unikke AppID.
 • Administrator friholdes opgaven og brugerne har adgang til MyPhones 24 timer i døgnet.

Scantron MultiApp® findes også som video-løsning og til erhverv.

Læs mere om Scantrons MultiApp® her

Kontakt gerne Scantron på tlf. 66 13 99 66 eller mail: info@scantron.dk for yderligere information.

03.12.2020SCANTRON

Sponseret

Få en dørtelefon app målrettet erhverv med MultiApp® Pro

23.09.2020SCANTRON

Sponseret

Digitale løsninger med adgangskontrol og dørtelefoni

27.08.2020SCANTRON

Sponseret

Leder du efter en smart sikringsløsning til din bygning?

25.06.2020SCANTRON

Sponseret

Et komplet Scantron adgangskontrolsystem ved TBT Tower i Odense

03.03.2020SCANTRON

Sponseret

Scantron MultiApp® Audio

26.02.2020SCANTRON

Sponseret

Scantron fremviser digitale adgangsløsninger på Säkerhet Syd i Malmø