Drømme badeværelset

Oplev vore kundes drømme badeværelse! Alle har forskellige idéer om, hvordan deres drømmebadeværelse ser ud. For nogle er det måske en spa-lignende oase med en luksuriøs regnbruser og gulvvarme.

Andre forestiller sig måske et slankt og moderne rum med elegant inventar og masser af opbevaringsplads. 

Men for dem, der ønsker et helt unikt rum, er der ét element, der kan tage ethvert badeværelse fra almindeligt til ekstraordinært: LED bånd til belysning. 
Med sit blide lys og sine alsidige placeringsmuligheder kan LED bånd belysning forvandle ethvert badeværelse til et helt unikt rum. Uanset om du bruger det til at fremhæve dine fliser eller skabe en beroligende stemning, kan LED bånd hjælpe dig med at forvandle dit badeværelse til det fristed, du altid har drømt om.

detLED.dk har været med som rådgiver og projektering af lys på dette renoverings projekt og det var en sand fornøjelse, at følge kunden igennem hele processen. Vi var også i dialog med elektrikeren omkring montering, design og opgradering til SMART HOME, da badeværelsets lys kan styres fra kundens telefon.

Blev det så dyrt? - Nej, der er nemlig ikke brugt særlig mange meter LED bånd til dette projekt og det bevidner igen at med LED bånd kan man opnå fantastiske resultater til en god pris.

Ønsler du hjælp til at realisere dine bolig drømme, så står vi klar til at hjælpe!

Se mere om valg materialer og selve badeværelset her:
https://detled.dk/content/31-dromme-badevaerelset

15.12.2022detLED.dk

Sponseret

Klar til ny energimærkning?

24.11.2022detLED.dk

Sponseret

"Hey Google, sluk alt lyset"

21.09.2022detLED.dk

Sponseret

Lys-virksomhed regner med mørk jul

22.06.2022detLED.dk

Sponseret

Drømme badeværelset

06.04.2022detLED.dk

Sponseret

Et godt valg til udendørs belysning

21.02.2022detLED.dk

Sponseret

Unik belysnings projekt