Du skal selv bestille Installatørkataloget

I januar 2013 udkommer LK kataloget med nyt navn, optimeret indhold og i en ny online-version, der løbende bliver opdateret med nye produkter. Som noget nyt skal man nu for første gang aktivt bestille Installatørkataloget, som LK Kataloget fremover vil hedde.

Tiderne skifter, og det gør LK Kataloget også. I utallige år har først Lauritz Knudsen og derefter Schneider Electric sørget for, at der i januar automatisk dumpet en moppedreng af et LK Katalog ind ad brevsprækken hos de danske installatører, elektrikere og grossister. Men nu er det slut. Den digitale tidsalder har gjort sit indtog i elbranchen, og godt 20.000 fagfolk bruger hver måned kataloget online. Derfor skal man nu aktivt bestille den trykte udgave af Installatørkataloget 2013-2014, så der kun bliver sendt de kataloger ud, der er brug for. Dertil kommer, at kataloget er blevet optimeret, så det nu fylder 33 procent mindre, selvom antallet af produkter i det kommende katalog stiger.

Få Installatørkataloget 2013-14

  • Gå ind på www.lk.dk/bestil
  • Udfyld formularen med adresseoplysninger
  • Angiv antal af eksemplarer

”Vi ved, at mange installatører og elektrikere dagligt bruger vores katalog, som ofte har en særlig plads i servicebilerne. Derfor har vi sørget for, at årets katalog opfylder alle de krav og ønsker, som branchen har. Formatet ændrer sig ikke, men kataloget bliver lettere at håndtere, fordi sideantallet og dermed vægten er blevet skåret ned,” siger Henrik Müller Jensen, der som salgschef for blandt andet Lauritz Knudsen-produkter i Schneider Electric har tæt kontakt til den danske el-branche.

Installatørkataloget i papirformat kommer dog kun til dem, der selv bestiller det på LK’s hjemmeside lk.dk/bestil.

Stor online-succes
Schneider Electric oplever en konstant stigning i antallet af brugere på online-versionen af Installatørkataloget. Godt 20.000 bruger hver måned online-kataloget, mens 2000 bruger mobil-kataloget på deres smartphone. Derfor bliver det nu udvidet med nye features og endnu flere opdateringer, så man altid kan finde de nyeste produkter med nogle få tryk på en smartphone, tablet eller computer. De digitale kataloger er et klimavenligt alternativ til det trykte katalog.

Med det nye katalog er det blevet nemmere at opbygge et personligt katalog, så de produkter, man oftest bruger, bliver vist først, siger Christophe Gamelin, der er markedsdirektør for LifeSpace Business i Schneider Electric og dermed har ansvaret for de velkendte Lauritz Knudsen-produkter.

Med online-versionen er det også blevet endnu nemmere at følge med, når nye produkter bliver lanceret. Der er nemlig lavet en særlig kolonne til nyheder. Derudover giver online-versionen også mulighed for nemt at bestille en rapport, der kan bruges som dokumentation til eksempelvis et tilbud. Med mobil-kataloget kan elektrikere og installatører nemt og hurtigt få adgang til alle produkter og features ved hjælp af deres smartphone.

Online-kataloget finder du på www.lk.dk/katalog.  

-KPE            

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

24.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne har mistet sit største medlem

20.06.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Eaton og CTS Nordics giver økonomisk saltvandsindsprøjtning til NordicEPOD

18.06.2024Installator.dk

Elvirksomheder hårdt ramt af prisstigninger

18.06.2024SG Armaturen A/S

Sponseret

SG Connect - Trådløs belysning på en professionel og energieffektiv måde

18.06.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

17.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Moderne måletransformerskilleklemmer med Push-X teknologi

14.06.2024Installator.dk

El-bilerne kan blive en del af løsningen i fremtidens el-net

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle