El-entreprenør får nyt navn efter ejerskifte

Steen Jørgensen El-installation vil fremover hedde Electable. Med navneskiftet lægger el-entreprenøren afstand til det ensidige prisfokus i installationsbranchen.

Administrerende direktør Michael Saxtoft (tv) og teknisk direktør Mats Bach Nilsson (th) overtog tidligere i 2023 det fulde ejerskab af Steen Jørgensen El-Installation, som nu skifter navn til Electable. Foto: Electable..

I starten af 2023 overtog administrerende direktør Michael Saxtoft og teknisk direktør Mats Bach Nilsson det fulde ejerskab af Steen Jørgensen El-Installation A/S, der udfører el- og teknikentrepriser i større bolig- og erhvervsbyggerier.

Nu fuldbyrder de nye ejere generationsskiftet ved at ændre virksomhedens navn fra Steen Jørgensen El-installation A/S til Electable A/S. Med det nye navn ønsker den nordjyske el-entreprenør at differentiere sig fra den ensidige priskonkurrence i installationsbranchen ved at tænke totaløkonomi og ved at være realistisk og transparent i sin tilbudsgivning.

”Er du for prisfokuseret, så har du også typisk en tendens til at overse noget, enten bevidst eller ubevidst, og det vil uundgåeligt ende ud i diskussion og konflikt på et eller andet tidspunkt i projektet. I installationsbranchen er det alt for ofte en kamp om at underbyde hinanden for at give den laveste pris. Det prisræs vil vi ikke være en del af. Vi vil vælges for vores faglighed og vores gode proces. Derfor er det heller ikke os, der er billigst i tilbudsfasen. Til gengæld kan kunderne regne med, at det tilbud, de får, også svarer til den pris, de kommer til at betale i sidste ende”, siger Michael Saxtoft.

Med den markedstilgang har Electable opbygget en fast kundekreds blandt udviklere og entreprenører, fortrinsvist øst for Storebælt. Derfor er det heller ingen tilfældighed, at den første vundne opgave efter navneskiftet er et projekt på Sjælland. I Københavns Nordhavn skal Electable udføre el-entreprisen på et nyt p-hus i seks etager, som Jönsson A/S opfører for By & Havn. Dermed videreføres det gode samarbejde med Jönsson fra projekter som busterminalen Naverland i Glostrup og Gladsaxe Skøjtehal.

Læs også: Wicotec Kirkebjerg køber virksomheden M.D. Rustfri

Electable offentliggjorde for nylig sit 2022-regnskab med et overskud på 3,7 millioner kroner før skat, og udviklingen tegner positiv med en solid ordrebeholdning og en række spændende projekter i pipeline, heriblandt flere entrepriser til tocifrede millionbeløb. Foruden p-huset i Nordhavn har Electable også netop fået ordre på et projekt for Innovater med 33 boliger, Lidl-butik og p-kælder i Allerød.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle