Elsikkerhed i både teori og praksis

Elsikkerhed har i flere år været med til at højne sikkerheden hos landets elinstallatører og produktionsvirksomheder gennem kurser og formidling af sikkerhed og regler. Nu går de skridtet videre og hjælper med at få fokus på sikkerhed i praksis.

Aflåsninger er vigtige for at sikre mod genindkobling.

Elsikkerhed.dk har nemlig åbnet en webshop, hvor de forhandler udvalgte sikkerhedsprodukter til aflåsning og beskyttelse til arbejde med elektriske installationer. Produkterne kan bruges af alle el-fagfolk, og er en essentiel del af sikkerhedskonceptet LockOut-TagOut (LOTO), som praktiseres på en lang række produktionsvirksomheder.

Løser et grundlæggende sikkerhedsproblem

”Når man arbejder på en elektrisk installation eller anlæg findes der fem sikkerhedsregler, som man skal igennem for at sikre sig, at der ikke er spænding på installationen. Det ved alle elektrikere.” Det fortæller Peter Kjær, Indehaver af Elsikkerhed. Han fortsætter: ” Regel nr. to er at du skal sikre mod genindkobling. Men rigtig mange får ikke sikret tilstrækkeligt, og så får de stød. Det er præcis her, at produkterne på vores shop kan gøre en forskel.”

På de kurser, som Elsikkerhed afholder hos virksomheder, fremhæves altid vigtigheden af at aflåse for at undgå uønsket indkobling. Derfor var det en helt naturlig forlængelse af kursusforretningen at lave webshoppen. Det betyder nemlig at de nøje udvalgte produkter kan komme ud til endnu flere virksomheder, som dermed kan sikre sine medarbejdere.

Ingen grossist

Elsikkerhed sælger alle produkter stykvis, så det er muligt at købe kun det antal, som der er brug for til det enkelte projekt eller den helt lille enkeltmandsvirksomhed.

”Vi ønsker ikke at være grossist. Vores mål er at gøre folk, der arbejder med el, sikrere i deres daglige arbejde. Derfor har vi også kun nøje udvalgte produkter fra gode samarbejdspartnere på shoppen, ” siger Peter Kjær. Han afslører videre, at der inden længe kommer flere produktkategorier på hylderne – alle med fokus på at gøre elektrikernes hverdag lettere og sikrere.

Kig forbi elsikkerhed.dk/shop

Mere fra...

12.04.2024Elsikkerhed.dk

Sponseret

Miljøvenlige løsninger giver nye udfordringer for industrien

11.04.2024Elsikkerhed.dk

Sponseret

Ladestander-installation er det vilde vesten

07.11.2023Elsikkerhed.dk

Sponseret

Harmoniske strømme er et stigende problem. Har du styr på dine?

31.03.2023Elsikkerhed.dk

Sponseret

Elsikkerhed indgår samarbejde med ELIT Scandinavia

07.02.2023Elsikkerhed.dk

Sponseret

Elsikkerhed i både teori og praksis

15.09.2022Elsikkerhed.dk

Sponseret

Undervisning i øjenhøjde øger sikkerheden