Filtrering med UniFill Gold for at minimere spaltekorrosion

I henhold til ”Rørcenter anvisning 017 kapitel 4.2” og BYG-ERFA magasinet fra december 2022 vedrørende ”Spaltekorrosion af rustfrit stål i brugsvandsinstallationer”, anbefales det at filtrere vandet, der bruges til førstegangspåfyldning af rustfri presinstallationer, for at minimere risikoen for mikrobiel kolonisering og vækst og heraf følgende risiko for tæringer i rørsystemet.

Når førende leverandører af rustfri stålrør og presfittings udsteder 10-årig system-garanti, indgår forskellige parametre, herunder om der er førstegangspåfyldt med filtreret vand, i vurderingen om system-garantien kan udstedes eller ej.

UniFill Gold er Guldagers seneste skud på stammen af specifik tilpasning til markedet. UniFill Gold har en filtreringsgrad på ned til 0,1 micron og fjerner op til 99,9999% af bakterierne i vandet. Den sølv-ioniserede aktive kul indsats bidrager til yderligere fjernelse af uønskede substanser i vandet.

UniFill Gold er nemt at bruge i det daglige, og de tre størrelser gør det nemt at finde et filter, der passer til ens specifikke opgave – uanset om det er den lille installation, der kun skal have påfyldt 500 liter eller den helt store installation, der skal have påfyldt 9000 liter.

Muligheden for at parallelkoble 2 eller flere filtre øger fleksibiliteten for så vidt angår hastigheden af påfyldningen.

Til- og afgang på filteret er, ved tilkøb af fittingspakke, ½” udvendigt gevind. I nogle tilfælde anbefales det at montere et 150 micron forfilter for at nedsætte belastningen på filteret.
Filteret lagerføres af Guldager A/S i Allerød og i langt de fleste tilfælde er der dag-til-dag levering.

Find os på VVS'23: Stand C-3500

Denne artikel er del af et tema:

Tema om VVS-messen 2023

VVS-messen åbner dørene for at udforske de nyeste tendenser og teknologier inden for VVS-branchen. Fra banebrydende bæredygtige løsninger til de nyeste smarte teknologier, er dette stedet, hvor fremtidens VVS-løsninger bliver til virkelighed. Mød branchens eksperter, udvid dit netværk og få indsigt i de seneste branchenyheder og innovationer. 

Mere fra...

10.06.2024Guldager A/S

Sponseret

Energimæssige fordele ved servicering af beholdere og vekslere

07.06.2024Guldager A/S

Sponseret

Effektivt rørskyl sikrer optimal energibesparelse

03.05.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager A/S køber del af svenske Envidan

02.02.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager A/S overtager ARO Energy Solutions

04.01.2024Guldager A/S

Sponseret

Guldager overtager Servicebilen ApS / Vision Watercare

15.05.2023Guldager A/S

Sponseret

Filtrering med UniFill Gold for at minimere spaltekorrosion