Genopfindelsen af den klassiske belysning!

LED bånd ses mere og mere i boliger hvor den bruges som primær belysning. Nye muligheder giver frihed til at designe og gøre belysningen til sin helt egen.

LED bånd på vej som primær belysning flere steder.

Den klassiske belysning vi kender i dag står foran en genopfindelse af sig selv. LED gjorde allerede sit da det kom frem men stilen og måden forblev nogenlunde den samme med lamper og spots. Spottene blev optimeret, så safeboxe kunne udgå og kravene til loftshøjden blev mindre og mindre. Lysets farvegengivelse blev markant bedre og det samme gjaldt lumen outputtet, men igen forblev billedet det samme af hvad belysning var. Det var lamper og spots.  

  
Men...  

Igennem de sidste par år har den traditionelle belysning fået en ny og spændende mulighed, som har åbnet nye veje inden for belysning. Opsætning og montering mæssigt er vi meget tæt på den måde vi kender men der er åbnet op for, at begrænsningerne kun afgøres af elektrikerens kreativitet og tankegang.    

LED bånd har genopfundet den klassiske belysning og udvidet parametrene for hvad der kan lade sig gøre og hvordan designet kan være. Her kan du nemlig gøre en kundes belysning mere unik og kreativ end med traditionelle spots og lamper. Du er ikke låst på samme måde som f.eks. med pendel lamper. Friheden gør, at det ikke blot er loftet men også væggene som kan kombineres nu og LED bånds indbygningshøjde giver næsten fri mulighed for indbygning.  De muligheder LED bånd giver betyder, at din kunde kan designe sin belysning helt ned til mindste detalje.   
 
Hvordan det skal indbygges eller på bygges? Hvordan designet skal se ud?  
Hvordan det skal føres? Kun i loftet eller skal væggen også lyse?  
Hvordan det skal skjules? Skal det se helt skjult ud slukket?  
Hvordan det skal lyse? 2200k-6500k eller RGBW?  
  

LED bånd er blevet udviklet meget de sidste mange år, og kan i dag, hvis man vælger et højkvalitets produkt give en bedre belysning end mange andre af sine konkurrenter. Lumen outputtet kan fås i modeller op til over 2500 lumen pr. Meter med en RA værdi på 95+, hvor watt forbruget stadigt er lavt som LED er kendt for.   

De mange muligheder er netop grunden til, at mange drejer væk fra den klassiske belysning. Det nyskabende og unikke element har ramt et punkt hos forbrugeren, som de ubevidst har søgt i deres færd på at sætte deres eget aftryk i hjemmet.  

Er den klassiske belysning så på vej ud? Nej, men nysgerrigheden for indbygget LED bånd er stigende.   

15.12.2022detLED.dk

Sponseret

Klar til ny energimærkning?

24.11.2022detLED.dk

Sponseret

"Hey Google, sluk alt lyset"

21.09.2022detLED.dk

Sponseret

Lys-virksomhed regner med mørk jul

22.06.2022detLED.dk

Sponseret

Drømme badeværelset

06.04.2022detLED.dk

Sponseret

Et godt valg til udendørs belysning

21.02.2022detLED.dk

Sponseret

Unik belysnings projekt