Høje krav til indeklimaet på arbejdspladsen

Danmark er i gang med at åbne op igen, men vi kommer ikke tilbage til helt den samme hverdag som før. Vi skal alle stadig tænke på at holde afstand og hvordan vi kan minimere smitterisikoen, selv om vi lidt efter lidt genoptager hverdagen.

Virksomheder skal som altid holde fokus på medarbejdernes sundhed og sikkerhed, men i denne tid skal der tages nogle ekstra hensyn i forhold til indretning af arbejdspladser og de fysiske rammer, som medarbejderne skal arbejde inden for. Det skal være sikkert og trygt for den enkelte at vende tilbage til arbejdspladsen.

Det betyder også, at mange af os vil tilbringe adskillige timer indendørs på arbejdspladsen, og det bliver til lange perioder uden adgang til frisk luft. Det stiller ekstra store krav til indeklimaet på arbejdspladsen, uanset om man arbejder på kontor, i butik eller i produktionsarealer. Vores indeklima består af en række forskellige miljøfaktorer, der påvirker os, når vi opholder os indenfor og når vi er flere mennesker samlet, fx luft, fugt, belysning, kemiske stoffer og varme. Her er indblæsning af frisk luft og en effektiv luftfordeling afgørende for indeklimaet. Ifølge en rapport lavet af LO om arbejdsmiljø kan man med en forbedring af indeklimaet fx løfte produktiviteten med 10-20 procent på kontorarbejdspladser, hvor indeklimaet er dårligt.

KE Fibertec har mange års erfaring med tekstilbaseret ventilation, og vi er klar med viden og rådgivning om, hvordan man sikrer et godt indeklima på arbejdspladsen. Tekstilkanaler fra KE Fibertec er særdeles velegnet til renovering af ventilation i eksisterende bygninger samtidig med det er et miljørigtigt og energibesparende alternativ til stålkanaler.

Kontakt os i dag på tlf. 75 36 42 00 eller info@ke-fibertec.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe til at få et godt og sundt indeklima med frisk luft.

Mere fra...

12.03.2024KE Fibertec AS

Sponseret

KE Fibertec introducerer EPD’er til tekstilbaseret ventilation

22.01.2024KE Fibertec AS

Sponseret

FBS loftpaneler sikrer godt indeklima på efterskole

16.11.2023KE Fibertec AS

Sponseret

Effektivt luftskifte sikrer optimale træningsforhold i ny flot padelhal

23.10.2023KE Fibertec AS

Sponseret

Ny Cradle to Cradle godkendt farve i program

14.09.2023KE Fibertec AS

Sponseret

KE Fibertec bliver en del af Afkobling 2023

26.05.2023KE Fibertec AS

Sponseret

Tekstilkanaler integreret i designet af nyt museum