KE Fibertec AS lander nyt rekordresultat i en svær tid

KE Fibertec AS i Vejen kom ud af 2019 med et fantastisk resultat på godt 24 Mill DKK i overskud før skat. En fremgang på 35%. Bruttofortjenesten gik frem til 65,2 Mio DKK fra 58,3 Mio DKK ift. 2018.

”KE Fibertec AS oplyser af konkurrencehensyn ikke omsætningstal, men fremgangen i bruttofortjenesten dækker over en flot vækst i omsætningen, som vi er lykkedes med at absorbere uden at øge omkostningerne mærkbart”, udtaler adm. direktør Carsten Jespersen.

”Vi er utrolig stolte over at vi nu har lavet fire rekordresultater målt over de seneste fem regnskabsår. Det vidner om at vi har skabt et sundt fundament gennem langsigtet udvikling af virksomheden. Den robusthed, vi har opbygget, er vi meget taknemlige for specielt nu, hvor hele verdensmarkedet har ændret sig i takt med udbredelsen af CoVid19”, fortsætter Carsten Jespersen.

”Det er en svær tid lige nu for alle, ikke mindst for de familier, der på det personlige plan er ramt af CoVid19, men det bliver det også efterfølgende, når samfundet engang åbner op igen. Vi er leverandør til byggebranchen og historisk set har byggebranchen altid været i orkanens øje, når der har været internationale kriser og efterfølgende lavkonjunktur.

Vores forventninger til 2020 er derfor meget blandede. Vil CoVid19 krisen blive langvarig og komme til at stikke lige så dybt som finanskrisen i 2008-2009, eller sker der en gradvis normalisering efter sommerferien? Vi ved det ikke, men uanset hvad, så er det nu vores forretningsmodel skal stå sin prøve”, fortsætter Carsten Jespersen.

”Derfor har vi også valgt at fortsætte de projekter vi allerede har søsat, for at sikre den fremtidige udvikling. Blandt andet søger vi i øjeblikket en ny salgschef/Geschäftsführer til at udvikle vores tyske datterselskab. Det er vores filosofi at der altid opstår nye muligheder i et marked i forandring. De muligheder skal vi forfølge uden at være naive, for bliver krisen langvarig og udviklingen dårligere end forventet, vil vi selvfølgelig løbende tilpasse os”, slutter Carsten Jespersen.

Læs mere om KE Fibertecs nøgletal og udviklingen på www.ke-fibertec.dk
 

Mere fra...

30.06.2022KE Fibertec AS

Sponseret

Klar med dokumentation til certificering efter BREEAM

13.06.2022KE Fibertec AS

Sponseret

Effektiv og kondensfri luftfordeling i svømmehallen

24.05.2022KE Fibertec AS

Sponseret

KE Fibertec introducerer endnu en Cradle to Cradle-godkendt materialelinje

24.04.2022KE Fibertec AS

Sponseret

KE Fibertec sætter overliggeren højt

21.03.2022KE Fibertec AS

Sponseret

Få friheden til at vælge

14.02.2022KE Fibertec AS

Sponseret

Frisk luft forbedrer indlæringen