Elsikkerhed.dk

Kursus

Ladestandere - Installation og dimensionering - Greve

Et ladestander-kursus sikrer dig en grundig gennemgang af kravene til forberedelse, dimensionering, installation og test af ladestandere til elbiler.

Kategori

Kursus

Sted

Greve Erhvervscenter, Korskildelund 6, 2670 Greve

Start dato

22. august 2024 kl. 12:30

Slut dato

22. august 2024 kl. 15:30

INSTALLATION OG DIMENSIONERING AF LADESTANDERE
Et ladestander-kursus sikrer dig en grundig gennemgang af kravene til forberedelse, dimensionering, installation og test af ladestandere til elbiler.

OM KURSET:
Der installeres stadig mange ladestandere landet over. Siden de første ladestationer kom til, er der dukket flere nye fortolkninger og vejledninger op, som betyder at det er vigtigt at holde sig løbende orienteret.
Dette kursus giver dig overblikket over hvilke krav, der gælder. Både for installation af en enkelt ladeboks til bolig og for installation af flere ladestationer i større anlæg.

Kurset vil sikre at din virksomhed udfører ensartede installationer til ladestandere hver gang. Efter kurset vil du desuden være i stand til at rådgive dine kunder bedst muligt om den bedste og lovmæssigt korrekte løsning.

DET FÅR DU:

  • Overblik over krav ift. fabrikantanvisninger med udgangspunkt i de ladestandere, som I installerer.
  • Gennemgang af gældende lovkrav og vejledninger.
  • Beregninger og ‘best practice’ for dimensionering af installation til ladestandere både for store anlæg og i boliger.
  • Praktisk udførelse af den krævede verifikation af ladestanderen, installationen og kommunikationen mellem bil og ladestander med udgangspunkt i jeres egne installationstestere.
  • Opmærksomhedspunkter ved udvidelse af eksisterende - ofte ældre - installationer
  • Fordelene ved Load-sharing gennem praktiske eksempler på anvendelse af belastningsstyring - også i boliger.

Kurset afholdes i Greve Erhvervspark. Her er fri parkering. Et par dage før kurset modtager du en mail med praktiske informationer.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.