KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI

Uddannelse

Værdikæden i praksis

Har du styr på, hvor værdien i jeres virksomhed skabes – og vil du skabe mere? Så er dette modul måske noget for dig.

Kategori

Uddannelse

Sted

Hellerup

Start dato

20. august 2024

Slut dato

5. november 2024

Foto: KEA

Modulet bevæger sig på tværs af strategi, taktik, implementering og eksekvering og går tæt på analysen af virksomhedens konkurrencesituation ved at se på forskelle mellem virksomheden selv, dens værdikæder og økosystem.

Du introduceres til risk management og bæredygtighed og dykker ned i optimeringen af værdikæden som tværfagligt og tværorganisatorisk samarbejde, hvor både kommunikation og samskabelse er nøgleord.

Modulet klæder dig på til at forstå sammenhængen i virksomhedens værdikæde og giver dig konkrete værktøjer til, hvordan du med udgangspunkt i virksomhedens kunder kan optimere værdiskabelsen.

DU LÆRER AT

 • Analysere og vurdere en virksomheds forretningsprocesser og foreslå optimeringsforslag
 • Bruge analysen til at udvikle eller optimere virksomhedens værdikæde
 • Forstå hvilke værdikæder, der udgør virksomhedens økosystem og formidle problemstillinger og optimeringsforslag til forskellige aktører både internt og eksternt.
 • Bruge kommunikationsværktøjer til at sikre tværfaglig og tvær-organisatorisk koordinering og udvikling af værdikæde
 • Deltage i udviklings- og/eller produktionsoptimeringsopgaver med viden om behov for koordination i værdi- og forsyningskæden samt viden om samspillet mellem funktioner
 • Deltage i fagligt og tværfagligt udviklingsarbejde i virksomheden med formålet at få optimeret og digitaliseret forretningsprocesserne til at understøtte virksomhedens målsætninger
 • Tilegne dig ny viden, færdigheder og kompetencer i relation til virksomhedens behov for optimering.

UNDERVISNINGS­FORM

Fagmodulet er tilrettelagt, så du kan passe dit arbejde ved siden af studierne.

KEA lægger vægt på et tæt samspil mellem teori og praksis gennem hele uddannelsesforløbet. Dine erfaringer og kompetencer inddrages i undervisningen, og det, som du lærer, kan du med det samme bruge i dit arbejdsliv.

Undervejs i forløbet vil du arbejde med en konkret innovationsproblemstilling i din egen organisation. Her prøver du i tæt samspil med dine medstuderende og underviser at komme tæt på en problemstilling i egen organisation.

Modulet har 4 undervisningsdage fra klokken 9 – 16 og afsluttes med en mundtlig prøve på baggrund af en eksamensportfolio.

MÅLGRUPPE

Fagmodulet er en del af Akademiuddannelse i Innovation, produkt og produktion. Det henvender sig særligt til dig, som gerne vil gå forrest, når virksomheden skal optimere eller automatisere processer og skabe værdi på tværs af værdikæden.

OPTAGELSESKRAV

Når du søger om optagelse, skal du uploade dokumentation for, at du opfylder adgangskravet:

 • Relevant uddannelsesbevis eller svendebrev
 • CV med relevant erhvervserfaring

RELEVANT UDDANNELSE

 • En gennemført erhvervsuddannelse
 • Grunduddannelse for voksne
 • Gymnasial uddannelse
 • eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau.

RELEVANT ERHVERVSERFARING

Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring indenfor et relevant arbejdsområde, hvilket du skal dokumentere overfor KEA via dit CV:

 • Hvis du er faglært og bliver optaget på baggrund af din erhvervsuddannelse (svendebrev) tæller erhvervserfaringen, du har opnået i dit uddannelsesforløb med som relevant erhvervserfaring.
 • Hvis du ikke er faglært, skal du have opnået den relevante erhvervserfaring efter, du har gennemført den adgangsgivende uddannelse.

Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en REALKOMPETENCEVURDERING. Kontakt vores STUDIEVEJLEDER, hvis du vil vide mere.

Du kan læse mere om adgangsbetingelserne i studieordningen. Du finder et link til studieordningen øverst på siden.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.