KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI

Uddannelse

Ledelse af bæredygtig udvikling for Facility Managers

Vær med til at gennemføre en bæredygtig omstilling i din virksomhed og få værktøjer til at lede bæredygtigt.

Kategori

Uddannelse

Sted

Hellerup

Start dato

30. oktober 2024

Slut dato

4. december 2024

Foto: KEA

Bæredygtighed er for tiden noget alle taler om. Virksomheder begynder i stigende grad at tage ansvaret med at udvikle sig i en bæredygtig retning alvorligt. Nøgleord er cirkulær økonomi, FNs verdensmål. Disse begreber er vigtige elementer som fremtidens ledere skal forholde sig til i deres lederskab.

Fagmodulet handler om at integrere samfundsansvar og bæredygtighed i hele virksomhedens værdikæde, og at du som leder får konkrete metoder og værktøjer til at arbejde med bæredygtig transformation af din ledelse.

Underviserne er i fuld gang med at planlægge forløbet på Ledelse af bæredygtighed, og du vil her på siden kunne finde mere information omkring indholdet på fagmodulet, hvad du får ud af at deltage samt selve undervisningen snarest muligt.

OPTAGELSESKRAV

Når du søger om optagelse, skal du uploade dokumentation for, at du opfylder adgangskravet:

  • Relevant uddannelsesbevis eller svendebrev
  • CV med relevant erhvervserfaring

RELEVANT UDDANNELSE

  • En gennemført erhvervsuddannelse
  • Grunduddannelse for voksne
  • Gymnasial uddannelse
  • eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau.

RELEVANT ERHVERVSERFARING

Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring indenfor et relevant arbejdsområde, hvilket du skal dokumentere overfor KEA via dit CV:

  • Hvis du er faglært og bliver optaget på baggrund af din erhvervsuddannelse (svendebrev) tæller erhvervserfaringen, du har opnået i dit uddannelsesforløb med som relevant erhvervserfaring.
  • Hvis du ikke er faglært, skal du have opnået den relevante erhvervserfaring efter, du har gennemført den adgangsgivende uddannelse.

Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en REALKOMPETENCEVURDERING. Kontakt vores STUDIEVEJLEDER, hvis du vil vide mere.

Du kan læse mere om adgangsbetingelserne i studieordningen. Du finder et link til studieordningen øverst på siden.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.