Luft-til-luft varmepumpe med propan rammer det danske marked

H. Jessen Jürgensen introducerer en luft-til-luft varmepumpe med propan i forbindelse med EL&TEKNIK messen medio maj. Varmepumpen fra Clivet er blandt de første af sin type på det danske marked.

Foto: H. Jessen Jürgensen

I de senere år er klimaløsninger med naturlige kølemidler, herunder propan, CO2 og ammoniak vundet frem på det danske marked. Først til industrien i form af chillere og senere luft-til-vand varmepumper. Nu kommer de første luft-til-luft varmepumper på propan/R290. 

H. Jessen Jürgensen introducerer i forbindelse med EL&TEKNIK messen den nye propan luft-til-luft varmepumpe Cervino fra den italienske producent Clivet.

 

Vi følger løbende, hvad der rører sig hos producenterne, og Clivet er med helt fremme.  De er en innovativ og erfaren producent, som vi er utrolig glade for at arbejde tæt sammen med.  Og vi er særligt glade for nu at præsentere den nye propan luft-til-luft varmepumpe - Cervino.

Kim Kirkegaard, Technical & Product Manager hos H. Jessen Jürgensen

“Cervino propan luft-til-luft varmepumpen er et mere miljøvenligt valg end de eksisterende produkter på markedet. Og den passer godt ind i sommerhuse, mindre boliger og opholdsrum, hvor en grønnere tilgang til hverdagen har betydning for ejeren.”

Kim Kirkegaard. Foto: H. Jessen Jürgensen

Miljøvenlig, driftssikker og let at montere

Den nye propan luft-til-luft mono split varmepumpe kommer i to størrelser: 2,6 kW og 3,5 kW. 

Med propan som kølemiddel er varmepumpen meget miljøvenlig og har en GWP (Global Warming Potential) på 3, hvilke er markant mindre end eksempelvis varmepumper på R32, som har en GWP på 675. Varmepumpen har 380 grams fyldninger på begge størrelser og indbygget detektor. 
Varmepumpen er let at montere og kræver grundet lav fyldningsmængde ikke ekstra godkendelser. Der er kun krav til det obligatoriske KMO-bevis. 

Kan du ikke vente, forventes propan luft til luft varmepumperne på lager hos H. Jessen Jürgensen allerede i løbet af april måned.

H. Jessen Jürgensen har hidtil ført luft-til-vand varmepumper med propan – og har blandt andet gode erfaringer med større modeller som Geyser Sky fra BlueBox  samt produktserien Clivet Edge - et komplet varmesystem til enfamilieshuse, som allerede er i sortiment.  

www.hjj.dk/clivet 

Propan varmepumpe Clivet.. Foto: H. Jessen Jürgensen

Denne artikel er del af et tema:

Tema: El & Teknik ´24 - Messen, der sætter strøm til Danmark

El-folk fra alle dele af branchen får mulighed for at nørde i alt fra kabelbakker til ladestandere, når El & Teknik ´24 fslår dørene op i Odense Congress Center til den største fagmesse på området i Danmark. Messen, der løber ad stablen fra 14-16 maj, er i år udvidet med en ekstra scene - Elektrificeringsscenen - hvor messens tema, Elektrificeringen af Danmark vil blive vendt og drejet. Og som altid bliver der rig mulighed for at netværke og møde både dem, du kender - og dem, du ikke vidste, at du gerne ville kende.

Veltek og Green Power Denmark, der arrangerer messen, forventer 8-9.000 besøgende.

Mere fra...

16.04.2024H. Jessen Jürgensen A/S

Sponseret

En hjælpende hånd til de rette klima-løsninger

16.04.2024H. Jessen Jürgensen A/S

Sponseret

Luft-til-luft varmepumpe med propan rammer det danske marked

19.12.2023H. Jessen Jürgensen A/S

Sponseret

Ny Sales Director i H. Jessen Jürgensen sætter øget fokus på HVAC-løsninger

07.08.2023H. Jessen Jürgensen A/S

Sponseret

1, 2, 300 ordrer på køleanlæg med CO2 - mange vil skifte til naturlige kølemidler

13.10.2022H. Jessen Jürgensen A/S

Sponseret

På jagt efter luft-til-vand varmepumper? Nye modeller fra Clivet

02.08.2022H. Jessen Jürgensen A/S

Sponseret

Gree luft til luft varmepumper - nu flere modeller og størrelser