Ny Sales Director i H. Jessen Jürgensen sætter øget fokus på HVAC-løsninger

Mogens Tiedemann bliver Sales Director for nyoprettet klima-division hos køle- og klimagrossisten H. Jessen Jürgensen. Udnævnelsen sker i forbindelse med, at selskabet deler sine køle- og klima-aktiviteter i to separate divisioner.

Foto: H. Jessen Jürgensen

Hos H. Jessen Jürgensen skal Mogens Tiedemann især styrke det kommercielle fokus og får ansvaret for at skærpe kendskabet til selskabets klimaløsninger og -kompetencer yderligere.

H. Jessen Jürgensen forhandler blandt andet chillere, varmepumper og klimaanlæg til kommerciel samt industriel brug - større erhverv og private boliger, og er grossist for flere etablerede brands blandt andet Aermec, BlueBox, FrigoPlus, Mitsubishi Heavy Industries, Gree, Clivet og Panasonic.

Kim Kirkegaard, som hidtil har stået i spidsen for H. Jessen Jürgensens’ klima-aktiviteter, vil fremadrettet være teknisk ansvarlig og med sine mange års erfaring og know-how sikre stærke løsninger samt support.

Mogens Tiedemann har i de seneste to år været salgs- og produktchef hos isoleringsgrossisten Armadan, hvor han blandt andet har været med til at styrke Armadans fokus på passiv brandsikring. Største delen af sin 25 års erfaring har Mogens Tiedemann brugt i leverandør- og grossistleddet, blandt andet i VVS-branchen, og han kommer til H. Jessen Jürgensen med et stort kendskab til markedet.

”Jeg vil fokusere på at øge kendskabet til vores klima-løsninger og positionere H. Jessen Jürgensen som en kompetent og videnstærk partner for de professionelle,” siger Mogens Tiedemann. 

”H. Jessen Jürgensen er en del af Beijer Ref-koncernen; verdens-ledende grossist inden for køle- og klimaløsninger, hvor man igennem de senere år har øget fokus på klima og oplever stor succes. Naturligt øger vi også fokus i Danmark, og til det er Mogens en stærk profil at sætte i front,” siger Thomas Dalsgaard CEO for Beijer Ref Denmark, herunder H. Jessen Jürgensen.

Mere fra...

16.04.2024H. Jessen Jürgensen A/S

Sponseret

En hjælpende hånd til de rette klima-løsninger

16.04.2024H. Jessen Jürgensen A/S

Sponseret

Luft-til-luft varmepumpe med propan rammer det danske marked

19.12.2023H. Jessen Jürgensen A/S

Sponseret

Ny Sales Director i H. Jessen Jürgensen sætter øget fokus på HVAC-løsninger

07.08.2023H. Jessen Jürgensen A/S

Sponseret

1, 2, 300 ordrer på køleanlæg med CO2 - mange vil skifte til naturlige kølemidler

13.10.2022H. Jessen Jürgensen A/S

Sponseret

På jagt efter luft-til-vand varmepumper? Nye modeller fra Clivet

02.08.2022H. Jessen Jürgensen A/S

Sponseret

Gree luft til luft varmepumper - nu flere modeller og størrelser