Nordelektro henter ny topdirektør i ISS

Den nuværende direktør for Teknisk Service i ISS Denmark, Jesper Christiansen, overtager jobbet som administrerende direktør hos Nordelektro. Han får til opgave at udvikle forretningen kommercielt med afsæt i virksomhedens Teknisk Facility Management-koncept.

Den nuværende direktør for Teknisk Service i ISS Denmark, Jesper Christiansen, overtager jobbet som administrerende direktør hos Nordelektro. Han får til opgave at udvikle forretningen kommercielt med afsæt i virksomhedens Teknisk Facility Management-koncept. Foto: Nord Elektro..

Det er en erfaren leder med solid kommerciel og teknisk baggrund, som den 1. januar 2023 tager over som ny administrerende direktør i Nordelektro A/S med afdelinger i Aalborg og Frederikshavn.

Virksomheden, der er specialist i Teknisk Facility Management, skal fremover ledes af 47-årige Jesper Christiansen, der kommer til Nordelektro fra en stilling som direktør for Teknisk Service hos ISS, hvor han har stået i spidsen for en turnaround af hele den tekniske forretning.

Jesper Christiansen har mere end 20 års ledererfaring inden for det tekniske område, herunder en længere årrække med egen installationsvirksomhed, som på syv år voksede til 45 medarbejdere, inden den blev solgt i 2010.

”Jeg har de seneste år arbejdet indgående med Teknisk Facility Management hos ISS og ser et stort vækstpotentiale for Nordelektro ind i det marked. Jeg er stærkt kommercielt drevet og kommer med nogle kompetencer inden for forretningsudvikling, der kan være med til at løfte virksomheden til det næste niveau”, siger Jesper Christiansen.

Læs også: Wicotec Kirkebjerg vinder flere rammeaftaler hos Forsvarets Ejendomsstyrelse

Med ansættelsen af Jesper Christiansen har Nordelektro fundet afløseren for Thomas Bøll Mathiesen, som forlod virksomheden tidligere på efteråret efter kort tids ansættelse. Bestyrelsen er dermed klar til – i tæt samarbejde med den nye direktør – at indfri vækstambitionerne for den nordjyske teknikspecialist:

”Det er selvfølgelig ikke optimalt for os at skifte direktør to gange på så kort tid. Men når det er sagt, så glæder vi os over, at det nu er lykkedes os at få Jesper Christiansen med på holdet. Han er en stærk teknisk og kommerciel profil og har igennem sin karriere vist, at han har evnerne til at udvikle en forretning”, siger medejer Michael Saxtoft og fortsætter:

”Faktisk var Jesper også blandt topkandidaterne sidst, men timingen var ikke rigtig for ham. Da vi senere genoptog dialogen, fik vi heldigvis enderne til at mødes”, fortæller han.

Den nye direktør er netop blevet præsenteret for de godt 40 medarbejdere ved Nordelektros hovedkvarter i Aalborg. For flere af dem var der tale om et glædeligt gensyn, idet Jesper Christiansen i perioden 2000-2003 arbejdede som projektleder i virksomheden.

”Jeg har fulgt Nordelektro tæt siden dengang og har altid betragtet fagligheden og det stærke sammenhold som virksomhedens største styrker. Det er en arbejdsplads, hvor folk kan lide at være, og hvor der sjældent er langt fra idé til handling. Det tiltaler mig. De seneste år er der sket en omfattende digitalisering af hele organisationen, og det giver et rigtig godt afsæt for fremtidig vækst. Det er en super spændende opgave, som jeg glæder mit til at tage fat på”, siger Jesper Christiansen.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

24.06.2024Installator.dk

Tekniq Arbejdsgiverne har mistet sit største medlem

12.04.2024EG A/S

Sponseret

Partneraftale kan give en bedre bundlinje i el-branchen

11.04.2024KlarPris A/S

Sponseret

Et nyt kapitel i projektstyring

10.04.2024EG A/S

Sponseret

Hvilket program skal jeg vælge til tilbud?

08.04.2024KlarPris A/S

Sponseret

Navigering i krisetider: Hvordan KlarPris revolutionerer indkøbsstrategier i EL- og VVS-Branchen

03.04.2024RIB Software

Sponseret

3 gode grunde til at tilmelde sig et FM kursus!

25.03.2024Installator.dk

Nyt AR-værktøj kan fejlsøge på anlæg i hele verden

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle