Nu offentliggøres finalisterne til ÅRETS HÅNDVÆRKER 2022

Den 21. og 22. april løber årets største håndværker-awardshow ÅRETS HÅNDVÆRKER af stablen. Over to festlige aftener hyldes håndværksfagene med Robinsonvært Jakob Kjeldbjerg som vært. Den 22., 23. og 24. februar vil alle finalisterne til de eftertragtede priser blive offentliggjort.

Cirkusbygningen hvor ÅRETS HÅNDVÆRKER løber af stablen den 21. og 22. april 2022. Foto: Nentgroup/Janus Nielsen.

En af forårets højdepunkter i branchen er prisfesten ÅRETS HÅNDVÆRKER. Der er lagt op til håndværkerhyldest den 21. og 22. april 2022, når Cirkusbygningen i København fyldes til bristepunktet, og den røde løber rulles ud.

I 26 fagkategorier, der spænder fra ’Årets Total Entreprenør’ til ’Årets Fugemand’, skal landets dygtigste håndværkerfirmaer findes og kåres – alt sammen dirigeret af Mr. Robinson himself Jakob Kjeldbjerg.

”Vi har mange dygtige håndværkere i Danmark, der hver eneste dag yder et stort stykke arbejde hos kunderne – både hvad angår høj kvalitet, fantastisk service og knivskarp levering. Med ÅRETS HÅNDVÆRKER giver vi dem en platform, hvor de hædres for deres indsats”, forklarer Peter Birkelund, medstifter af anmeldersitet www.anmeld-haandvaerker.dk, der står bag awardshowet.

Offentliggørelse af finalisterne

Offentliggørelsen af alle finalisterne finder sted tirsdag, onsdag og torsdag i uge 8. Det sker live på Facebook, hvor man også kan se tidspunkterne for de enkelte fagkategorier.

”Udvælgelsen af finalister sker på baggrund af det forgangne års kundeanmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk, der behandles efter den matematiske statistik-formel, som er udarbejdet af professor på DTU, Henrik Spliid. Det er altså håndværkernes kunder – det danske folk – der bestemmer, hvem finalisterne bliver”, fortæller Peter Birkelund.

Der findes op til seks finalister i hver kategori, og til selve awardshowet vil en professionel fagjury finde vinderne. Juryen består af tidligere direktør i Dansk Byggeri – Michael H. Nielsen, Salgsdirektør Jeanette Roed Berthelsen hos AO Johansen A/S, advokat Kristian S. Dreyer, GALST Advokater, direktør hos Tikkurila Danmark A/S Kenneth Johansen og Flemming Adolfsen, direktør hos Binné Scandinavia ApS.

Lærlingeprisen er en succes og et vigtigt fokus igen i år

Tilbage i 2019 valgte ÅRETS HÅNDVÆRKER at indføre den særlige lærlingepris ’Årets Håndværkerlærling’. Formålet var klart: at anerkende den enorme betydning, det har for hele branchen, at der løbende kommer nye talenter til, og ikke mindst rette spotlyset mod den rekrutteringsudfordring, der desværre hersker i byggeriet.

”Vi har, ligesom resten af branchen, blikket rettet mod lærlingene og manglen på de faglærte. Igen i år har vi et stærkt felt af lærlinge, der kæmper om finalepladserne. Det er vi naturligvis glade for, for der er mange talentfulde unge derude med hænder og hoved skruet virkelig godt på. De allerbedste lærlinge er typisk dem, der ender med at blive selvstændige erhvervsdrivende. Dem, som holder hjulene i Danmark i gang”, siger Peter Birkelund og runder af:

”Nu glæder vi os til at slå dørene op til endnu en kæmpe fest, som alle danske håndværkere har mulighed for at deltage i. Alle er inviteret!

-AKJ

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle