Ny app fra Ista

Ny app fra ista gør det nemt at følge og reagere på unaturligt forbrug døgnet rundt.

I  en tid med stor fokus på energiforbruget – ikke kun fra myndighederne, men også fra den helt almindelige forbruger – har ista Danmark udviklet en app, der gør det muligt for beboere at følge og reagere på unaturligt forbrug døgnet rundt.

Enkelt overblik og detaljeret information

App’en fra ista kan vise alle forbrugstyper: Vand, varme, el og energi. Den giver bl.a. hurtige her og nu statusbilleder, der ved hjælp af smileys på en enkel måde fortæller, om det aktuelle forbrug ligger inden for normalen. Det er også muligt at se mere detaljeret information som forbrug år til dato, forbruget i enkelte lokaler eller at sammenligne forbruget over forskellige perioder.

Dermed kan beboerne hele tiden se om alt er i orden, eller om der er et unaturligt forbrug, som indikerer utætheder eller defekter. Det gavner ikke kun miljøet, men også beboernes økonomi.

”Et toilet med blot en lille lækage kan fx give et vandspild på op til 300 liter vand i døgnet, svarende til mere end 100 m3 om året. Med priser på 45-50 kr. pr. m3 kan det give store ekstraregninger. Men med app’en er det nemt at konstatere og reagere hurtigt på overforbrug.”

”Vi tilbyder allerede vores kunder de samme informationer via vores selvbetjeningsportal istaonline.dk. Men med app’en har vi gjort det en tand nemmere at følge med i hverdagen, hvor man måske ikke har mulighed for at logge på en computer. Smartphonen har de fleste ved hånden hele tiden”, siger adm. direktør i ista Danmark, Benny Mathiesen.

Mere fra...

07.11.2019ista Danmark A/S

Sponseret

Følg temperaturen i boligen

22.10.2018ista Danmark A/S

Sponseret

ista gør noget ved bæredygtigheden

20.11.2017ista Danmark A/S

Sponseret

Integration er fremtiden

24.04.2017ista Danmark A/S

Sponseret

Plus Bolig i Aalborg: Vi fremtidssikrer vore boliger

19.10.2016ista Danmark A/S

Sponseret

Ista MinuteView mindsker vand- og energispild i Aalborg

09.11.2015ista Danmark A/S

Sponseret

To danske brødre sætter europæisk ista-fingeraftryk