Nye digitale navne-displays fra Scantron

Digitale løsninger, såsom Scantrons nye navne-displays, gør livet lettere for varmemestre og administratorer, der står for den daglige drift af adgangskontrol, dørtelefoni og postkasser.

Scantrons navne-displays integreret i dørstationer og postkasser.

11.12.2019

Sponseret

SCANTRON

Scantron leverer digitale og fremtidssikre løsninger, der tager højde for både beboere og administration. Dette er også visionen bag Scantrons nye navne-displays, som skal erstatte de traditionelle papirnavneskilte.

De digitale navne-displays viser beboernes navne samt lejlighedsnumre og kan integreres i Scantrons dørstationer og i digitale postkasseanlæg. Displayet har plads til tre linjer tekst og monteres i dørstationens front eller i postkasselågen. Når displayet er aktivt, vil gul tekst lyse på sort baggrund - det betyder, at displayet kan læses, uanset om det er lyst eller mørkt udenfor. Der er integreret lyssensor i systemet, som justerer lysstyrken, hvilket sænker energiforbruget.

Beboerne får adgang til deres digitale postkasse via en brik, som scannes på siden af postanlægget. Et flueben vil dukke op i displayet, når brikken godkendes, hvorefter beboeren kan få adgang til postkassen. Det skaber en større sikkerhed hos beboere, at de har adgang til deres postkasse via en personlig og elektronisk nøglebrik.

Sparer ressourcer og drift
I en ejendomsadministration kan der gå meget tid og mange ressourcer ved manuelt at udskifte navneskilte på dørstationer og postkasser, når lejere flytter ind og ud af en ejendom – ikke mindst i større udlejningskomplekser, hvor der ofte er fraflytninger. Med Scantrons nye navne-displays lettes det administrative arbejde, så ejendomsadministrationen kan fokusere på andre områder.

Nem webbasseret administration
Displayet opdateres nemt og enkelt via den tilknyttede Nova software, som kan synkronisere information på tværs af enheder. Det betyder, at man nemt kan udskifte og ændre navne ved ind- eller udflytninger. I softwaren kan man desuden administrere adgangsrettigheder, tidsskemaer m.m. for et komplet adgangssystem.

Det er ikke kun, når det gælder sikkerhed og administration, at Scantrons nye displays udemærker sig. De nye displays bidrager også til et pænt og ensartet system ved bygningernes opgange, der fremover undgår at blive fyldt op med klistermærker eller efterlader huller efter gamle navneskilte.

Kontakt Scantron A/S for mere information på info@scantron.dk eller direkte på tlf. 66139966 eller læs mere på www.scantron.dk

03.12.2020SCANTRON

Sponseret

Få en dørtelefon app målrettet erhverv med MultiApp® Pro

23.09.2020SCANTRON

Sponseret

Digitale løsninger med adgangskontrol og dørtelefoni

27.08.2020SCANTRON

Sponseret

Leder du efter en smart sikringsløsning til din bygning?

25.06.2020SCANTRON

Sponseret

Et komplet Scantron adgangskontrolsystem ved TBT Tower i Odense

03.03.2020SCANTRON

Sponseret

Scantron MultiApp® Audio

26.02.2020SCANTRON

Sponseret

Scantron fremviser digitale adgangsløsninger på Säkerhet Syd i Malmø