Nyt samarbejde: Elfam vælger KlarPris som indkøbssystem

Elfam har været på udkig efter et professionelt indkøbssystem til deres 41 medlemmer. Beslutningen er nu truffet, og kæden har valgt KlarPris. Det betyder blandt andet at kæden får dataindsigt på tværs af alle dens medlemmer, som skal hjælpe med at optimere indkøb og aftaler.

I udvælgelsesprocessen har kæden lagt stor vægt på at digitalisere og strømline indkøbsrejsen for deres medlemmer. Foto: KlarPris ApS.

Da KlarPris blev købt af Kapitalfonden Adelis Equity Partners i 2021, var det med den klare målsætning at gøre systemet attraktivt for de store spillere i installationsbranchen. Blot ét år efter opkøbet har KlarPris nu landet en aftale med Elfam, en af de største installationskæder i Norge.

”Vi er naturligvis meget stolte over at Elfam har valgt vores system. Det er en af de største kæder i Norge indenfor vores branche, så det er en ære at komme gennem nåleøjet og i sidste ende vinde opgaven. Vi glæder os meget til at komme i gang!”, udtaler Kurt Andersson, Head of Sales Sweden i KlarPris.

Fra prissammenligning til komplet og datadrevet indkøbssystem

De fleste kender KlarPris for den berømte prissammenligning, som virksomheden pionerede og udbredte i branchen i 2014. Siden da har systemet udviklet sig, og i dag tilbyder KlarPris en række funktioner der digitaliserer og strømliner processerne i indkøbsrejsen, og som giver et unikt indblik i indkøbsdata på tværs af grossister, leverandører og producenter.

LÆS OGSÅ: Herning Vand fremtidssikrer vand- og spildevandsnettet med nye koder

Og det er netop de funktioner der har været vigtige for Elfam. I udvælgelsesprocessen har kæden lagt stor vægt på at digitalisere og strømline indkøbsrejsen for deres medlemmer, og samtidig opstille de bedste forudsætninger for at optimere indkøb og aftaler på tværs af kæden.

”Vi blev utrolig positivt overraskede over KlarPris. Vi blev især imponeret over, at systemet både tilføjer værdi til vores medlemmer, men i særdeleshed også til selve kæden – vi oplevede ikke andre systemer der kom i nærheden af hvad KlarPris kan tilbyde, så jeg glæder mig meget til den fremtid vi går ind i sammen”, fortæller Knut Sognebro, Controller og ansvarlig for implementeringen fra Elfam.

-AKJ

Mere fra...

23.05.2024KlarPris A/S

Sponseret

Vi er KlarPris - Selvfølgelig er vi med dig hele vejen!

11.04.2024KlarPris A/S

Sponseret

Et nyt kapitel i projektstyring

08.04.2024KlarPris A/S

Sponseret

Navigering i krisetider: Hvordan KlarPris revolutionerer indkøbsstrategier i EL- og VVS-Branchen

26.10.2023KlarPris A/S

Sponseret

KlarPris fejrer 10-års jubilæum med handelsrekord via platformen

07.10.2022KlarPris A/S

Sponseret

TS-gruppen vælger KlarPris som indkøbs- og dataværktøj

14.06.2022KlarPris A/S

Sponseret

Nyt samarbejde: Elfam vælger KlarPris som indkøbssystem