Ordrestyring vokser med 20 procent

Med en tilgang på flere end 3000 brugere samt udvidelser af aftaler med eksisterende kunder, vokser toplinjen for virksomheden Ordrestyring med knap 20 procent for året 2021 sammenlignet med året før. Derved har virksomheden nu flere end 25.000 håndværkere koblet på platformen.

I takt med udviklingen af Ordrestyring til en mere datadrevet og fremtidssikret platform, er der åbnet op for et stort app-univers rundt omkring ordrestyring. Foto: Ordrestyring.

”Det er ikke længere kun vvs’ere og elektrikere, der er koblet på Ordrestyring. Gennem de senere år har vi investeret i videreudvikling af platformen, som gør, at vi er i stand til at favne flere faggrupper, herunder blandt andet tømrere, malere og entreprenører. Og det er blandt andet det, der i de her år slår igennem for alvor,” siger administrerende direktør hos Ordrestyring, Tommy Hahn Sørensen.

Han pointerer, at coronakrisen helt klart har skubbet til virksomhedernes digitaliseringsparathed inden for alle faggrupper - også hos de små og mellemstore håndværksvirksomheder som Ordrestyring henvender sig til. Og det har selvfølgelig været en fordel for Ordrestyring.

Håndværkernes fokus har under corona, ændret sig fra "bare" at kunne planlægge opgaver, til nu også at fokusere mere på reel indtjening per opgave, blandt andet ved at få registeret alle timer, ekstra opgaver og alle materialer. Det handler simpelthen om at få flere fakturerbare timer til rådighed med det samme antal ansatte. Og her er det også afgørende, at de kan komme hurtigt i gang med Ordrestyring og se resultater fra dag et,” forklarer Tommy Hahn Sørensen.

LÆS OGSÅ: Hillerød har Danmarks højeste timepris på sagsbehandling af byggetilladelser

Med flere end 25.000 håndværkere koblet på, er Ordrestyring i dag Danmarks førende timesagstyrings-platform. Elektrikere, tømrere, murere, malere VVS’ere og kloakmestre kan opnå store tidsbesparelser og effektiviseringsgevinster på grund af automatiserede arbejdsgange – blandt andet overføres timer og materialer fra svende automatisk til fakturaer, så mester kan bruge mere tid på det han er god til.

Nem adgang til de bedste digitale værktøjer  

I takt med udviklingen af Ordrestyring til en mere datadrevet og fremtidssikret platform, er der åbnet op for et stort app-univers rundt omkring ordrestyring, så de forskellige faggrupper inden for byggeriet kan integrere med lige præcis de programmer, der passer til deres forretning.

”For rigtig mange håndværksvirksomheder er det helt afgørende, at de kan koble andre programmer sammen med Ordrestyring. Derfor har vi også gennem de senere år investeret i, at gøre det så nemt og intuitivt at koble f.eks. økonomiprogrammer, lønprogrammer, bookingsystemer, GPS mm. på vores app-univers, så håndværkere kan plukke præcis de digitale værktøjer de har brug for. Det er også med til at drive vores vækst ”siger Tommy Hahn Sørensen.

Eksempelvis lancerede Ordrestyring for nylig OS Strax, som er straks-indbetaling af fakturaer i samarbejde med partner virksomheden Moneyflow, hvor hele processen er automatiseret inde i Ordrestyring. Derved slipper håndværkere for den sædvanlige lange godkendelsesproces, så de får deres penge inden for to timer og derved ikke skal bruge tid på at rykke kunder for betaling.

Fortsat vækst de kommende år  

Selv om der højst sandsynligt kommer en nedgang i byggeaktiviteten de kommende år, så forventer Tommy Hahn Sørensen yderligere vækst. Det digitale mindset er efterhånden så stærkt inden for byggeriet, fordi det er den eneste måde virksomhederne kan effektivisere deres forretning på og skabe overblik.

LÆS OGSÅ: Varmechecken er blevet udbetalt

”Med de investeringer vi har foretaget for at fremtidssikre Ordrestyring platformen, så står vi rigtig stærkt. Ud over at håndværkere vil have en timesags-motor der effektiviserer deres forretning og skaber overblik, så er det lige så vigtigt for dem, at de har en løsning, der er fremtidssikret i forhold nye, digitale muligheder de næste mange år, siger Tommy Hahn Sørensen.

Ordrestyring har hovedkontor i København og beskæftiger ca. 50 ansatte. I 2018 blev Ordrestyring købt af svenske Hantverksdata og indgår i dag i den nordeuropæiske koncern HVD Group.

-AKJ

Niko-Servodan A/S

Sponseret

Har du en forældet smart home installation? Konverter nemt til Niko Home Control

SG Armaturen A/S

Sponseret

Junistar Bio

Relateret indhold

23.04.2024Installator.dk

Klimahensyn og udsigten til nulemissionszoner fik installatør til at køre grønt

23.04.2024Installator.dk

Ny rapport: Hver tredje SMV har ikke styr på IT-sikkerheden

22.04.2024Installator.dk

Danmarkshistoriens største havvindsudbud skudt i gang

22.04.2024Installator.dk

Lovforslag skal understøtte hurtigere opstilling af vindmøller og solceller

19.04.2024Installator.dk

Norlys indvier første ladepark - yderligere 14 er på vej

19.04.2024RIB Software

Sponseret

Ønsker du at blive certificeret IKT-leder?

19.04.2024Installator.dk

Verdens længste elforbindelse er dansk - og netop indviet

19.04.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO i klimaopråb: CO2-udledningen skal ned i byggerierne

Jobmarked

Se alle

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zealand - Erhvervsakademi Sjælland

Vi søger en dygtig underviser til vores VVS-installatøruddannelse

Har du en passion for VVS-faget og brænder du for at udvikle og formidle din faglige viden? Så er der en spændende mulighed for at blive en del af Zealands team i Slagelse. Vi søger en dygtig adjunkt eller lektor til vores VVS-installatøruddannelse, som udbydes både som fuldtidsstudie og som efteruddannelse i Slagelse.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

02.05.2024

METRO THERM A/S

Vi søger en Key Account Manager til vores varmepumpeteam

Har du forstand på varmepumper? Og trives du på landevejen? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Key Account Manager hos METRO THERM.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

11.05.2024

ABB A/S

Projektleder inden for el-infrastruktur

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid. I ABB har vi et klart mål om at udbrede diversitet og inklusion både når det gælder: køn, LGBTQ+, handikap, etnicitet og alder. Sammen er vi startet på en rejse, hvor vi allesammen både individuelt og sammen hylder og hilser individuelle forskelle velkommen.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

16.05.2024

Energi360

Salgsteknisk konsulent

Energi360 søger salgstekniske konsulenter med el eller VVS teknisk baggrund til både øst/vest Danmark.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

09.05.2024

ABB A/S

Senior Hardware Engineer – control panels for automation

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Banedanmark

Bliv sportekniker i Banedanmark

Trives du i det fri, og vil du være med til at vedligeholde Banedanmarks jernbanespor?

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Solar Danmark

Account Manager til El-Installatørsalg

Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at forme? Så har vi muligvis jobbet til dig, som Account Manager el-Installatørsalg.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

06.05.2024

Solar Danmark

Projektleder med teknisk erfaring

Du har nu muligheden for et alsidigt job, hvor du bidrager til den grønne omstilling. Som projektleder i Solar Industrial Solutions vil du være en del af projekter med mange samarbejdsflader både nationalt og internationalt. Du gør en forskel for vores kunder ved at hjælpe dem i hele salgs- og implementeringsprocessen.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

24.04.2024

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Materialeforståelse og komponenter til mindre byggerier

Få kompetencerne til at håndtere det korrekte valg af materialer ifm. forskellige typer af konstruktioner.

Dato

08.02.2024

Sted

Hellerup

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
ENERGIKONSULENT 2 - FLERFAMILIEHUSE OG ERHVERV

Uddannelsen til energikonsulent i flerfamilie og erhverv certificerer dig til at kunne energimærke alle typer bygninger.

Dato

10.04.2024

Sted

Hellerup

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
Kommunikation, samarbejde og byggejura i byggeprocessen

På modulet Kommunikation, samarbejde og byggejura i byggeprocessen lærer du at vurdere byggesagens juridiske problemstillinger på baggrund af en juridisk granskning og kunne formidle disse til byggesagens samarbejdspartnere.

Dato

11.04.2024

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
CTS-anlæg. Konstruktion, installation og drift

Med korrekt anvendelse af CTS/BMS-systemer kan bygningsejere/driftsfolk, smart og innovativt, sikre den danske målsætning om en CO2-reduktion på 70% i 2030.

Dato

25.04.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

RIB Software
Kursus
Skal du nå at have en af de sidste pladser på vores Facility Management kursus?

Mange områder inden for både byggeri og drift bliver i stigende grad digitaliseret og FM er ingen undtagelse - er du klar til at varetage dette?

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Tivoli Hotel i København