Praktisk indretning af badeværelset som passer til alle generationer

Viega toiletelement gør det muligt at hæve eller sænke højden på dit wc ved et enkelt tryk på en knap!

Odense, den 17. april 2013. Vi oplever i øjeblikket en tendens til at flere generationer igen flytter sammen og bor under samme tag. Det kan der være mange fordele ved og man kan støtte hinanden på flere måder. Det betyder samtidig at vi er nødt til at tage højde for indretningen af vores huse på sigt. Vi har forskellige behov; ung eller gammel, stor eller lille. Specielt i badeværelset kræves der produkter med fleksibilitet til alle aldre. Præcis som det nye Eco Plus element fra Viega, med hvilket man ved et let tryk på en knap kan hæve og sænke wc-skålens højde. Når man ønsker det og uden yderligere foranstaltninger eller elektroniske tilslutninger – i stedet får man innovativ teknologi, skjult bag enkelt design.

Den nyeste opfindelse fra Viega er lige så smart, som det er let at installere.
Alt er præinstalleret fra fabrikken. Eco Plus elementet installeres på nøjagtig samme lette måde, som alle andre wc-elementer til indbygning fra Viega. Teknologien til den individuelle indstilling af højden på saniteten ligger skjult bag en kraftig plade af sikkerhedsglas.

Kun betjeningsknappen er synlig på glaspladen. Ved et enkelt tryk på knappen hæves eller sænkes toiletskålen op til 80 mm. På samme måde som en kontorstol. Dette er ikke kun en fordel for de små eller meget høje mennesker i familien. De ældre har også glæde af at kunne justere sædehøjden. Elementet kan kombineres med alle konventionelle sanitetsmærker på markedet.

Det nye Viega Eco Plus element er nomineret til en designpris blandt 25 andre produkter i ”Bathroom Comfort for Generations”, af en uafhængig jury. Prisen gives for detaljer, som kombinerer funktion med design - på tværs af generationer - på en utraditionel måde.

Yderligere informationer finder du på www.viega.dk

Flere generationer under samme tag er afhængige af produkter som kan indstilles individuelt til brugerne. Det nye Viega Eco Plus wc element fra Viega tilbyder praktisk indretning og fleksibilitet til alle aldre. Ved et enkelt tryk på en knap og uden brug af elektriske installationer vel og mærke, kan siddehøjden på wc’et til enhver tid reguleres.
Ved et enkelt tryk på en knap kan siddehøjden på wc’et reguleres mellem 40 og 48 cm i højden. Den bevægelige strømløse teknologi er skjult bag den kraftige plade i sikkerhedsglas. Betjeningspladen til skyllefunktionen vælges blandt Viegas store sortiment, hvoraf mange også findes berøringsfrie.

07.09.2015Viega A/S

Sponseret

Picco presbakke med snap-funktion

03.09.2015Viega A/S

Sponseret

Pressgun Picco – Endnu mere komfort

03.09.2015Viega A/S

Sponseret

Kom godt fra start med Viegas online guide

08.06.2015Viega A/S

Sponseret

Viega Eco Plus shower-wc-element: Et indbygningselement med universelle muligheder

01.06.2015Viega A/S

Sponseret

Toilettet som hæver komfort og sænker barrierer

27.05.2015Viega A/S

Sponseret

Pres tygvæggede rør. Nu bliver det nemmere for installatøren