SIF Gruppen vinder rammeaftale med ATP Ejendomme

I SIF Gruppen er vi stolte af netop at have indgået kontrakt med ATP Ejendomme om levering af drift, vedligeholdelse og service af tekniske installationer, anlæg og komponenter vedr. tavler og el.

Bag ethvert udbud, er der et kompetent team af medarbejdere, som arbejder målrettet og strategisk for at komme succesfuldt i mål og vinde opgaven. Denne gang bestod teamet af: Afdelingsleder Allan Blach, som er kunde- og driftsansvarlig ifm. rammeaftalen (i forgrunden). Samt bagerst fra venstre: Afdelingsleder for beregning/udbud Anette Krogsgaard, Teknisk rådgiver Johnnie Aas, Salgs- og marketingkoordinator Anne-Mette Pedersen og Driftsdirektør Morten Nilsson.

Rammeaftalen omfatter bl.a. service og vedligehold på højspændingsanlæg, lavspændingsanlæg, elektronik og svagstrøm. Opgaverne skal udføres i ATP’s ejendomme på Sjælland, som omfatter 265.000 m2 fordelt på 35 ejendomme. Rammeaftalen er vundet efter en spændende udbudsproces, på baggrund af ”Bedste forhold mellem pris og kvalitet”, ud fra en vurdering af underkriterierne pris, samarbejde & opgaveløsning, samt organisation & kvalifikationer.

En spændende kunde

”Vi har arbejdet fokuseret og målrettet med udbuddet. ATP Ejendomme er en spændende kunde for os, som passer rigtig godt ind i SIF Gruppens portefølje. Vi er enormt glade for at have vundet og ser nu frem til det fremtidige samarbejde.” udtaler SIF Gruppens kunde- og driftsansvarlige for rammeaftalen, Allan Blach.

Kontrakten startede op 1. maj, med en implementeringsfase, inden kontrakten idriftsættes fra den 1. juni 2020.  

Læs flere nyheder på vores hjemmeside: www.sif.dk 

05.08.2020SIF Gruppen A/S

Sponseret

Som led i SIF Gruppens strategi, har vi for nyligt udvidet med endnu en kompetence

24.07.2020SIF Gruppen A/S

Sponseret

''Corona boostede vores udvikling''

28.05.2020SIF Gruppen A/S

Sponseret

SIF Gruppen vinder rammeaftale med ATP Ejendomme

14.05.2020SIF Gruppen A/S

Sponseret

Ny medarbejderapp skal styrke SIF-ånden

18.01.2020SIF Gruppen A/S

Sponseret

Emil er Danmarks Bedste Elektrikerlærling

15.01.2020SIF Gruppen A/S

Sponseret

SIF Gruppens lærling til Olympiade