Skybrudssikring på programmet ved dansk kloak-event

De seneste års voldsomme regnskyl betyder, at man i år ved Danske Kloakmestres Fag- og Indkøbsmesse i Brædstrup retter fokus mod skybrudssikring. Messen foregår i slutningen af marts, og her vil der blandt andet blive sat fokus på løsninger til håndtering af store regnmængder.

Når Danske Kloakmestres Fag -og Indkøbsmesse løber af stablen i slutningen af marts i Brædstrup, vil der foruden DM i kloakarbejde også blive vist en række nyheder til de danske kloakmestre.  

De seneste års voldsomme regnskyl har nemlig sat fokus på løsninger til håndtering af store regnmængder. Wavin og Grundfos er hovedsponsorer for årets messe, og her vil de blandt andet vise nye produkter frem, som skal gøre det mere sikkert for danskerne at komme helskindet igennem større skybrud.

Wavin præsenterer i den forbindelse en helt ny generation af olieudskillere med bypass-systemer på messen, der netop udmærker sig ved at kunne håndtere regn i store mængder. Desuden bliver der mulighed for at se nærmere på systemer til infiltration af regnvand og serien af Wavin-brønde med fleksible muffer. 

Hos Grundfos fungerer de færdigmonterede pumpebrøndes kontraventil som garant for, at spildevand ikke presses ind i husene, når det offentlige kloaknet ikke kan klare de store mængder regn. På messen præsenterer Grundfos en ny serie af dræn- og spildevandspumper op til 4 kW. Det er pumper med Autoadapt-motormodul, som giver kloakmesteren økonomiske fordele. 

Se og hør mere om de nye initiativer på Danske Kloakmestres Fag -og Indkøbsmesse, som løber af stablen i Brædstrup den 29. og 30. marts.

- OWG

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

25.06.2024Installator.dk

Elafgifter får boligejere til at frakoble solceller

24.06.2024Installator.dk

NRGi og Sampension vil investere i store solcellepark

18.06.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Strategisk samarbejde om service på Minicam inspektionskameraer

12.06.2024wedi GmbH

Sponseret

Nyd yoga på opvarmet gulv med wedi - med en fantastisk udsigt til himmel og fjord!

07.06.2024Belimo A/S

Sponseret

Delta-T-styring giver store energibesparelser og optimal drift

06.06.2024Belimo A/S

Sponseret

Nedsæt bygningens energiforbrug, når du vælger ventiler

05.06.2024Installator.dk

Wavin har vundet største offentlige udbud af fjernvarmeløsninger

04.06.2024Geberit A/S

Sponseret

Geberit fejrer jubilæum med morgenbrød i alle grossistbutikker

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle