Elsikkerhed.dk

Kursus

Spændingskvalitet og Harmonisk forvrængning - Herning

Kursus i Spændingskvalitet

Kategori

Kursus

Sted

Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning

Start dato

21. august 2024 kl. 08:30

Slut dato

21. august 2024 kl. 11:30

Foto: ELsikkerhed

UNDGÅ UDFORDRING MED HARMONISKE STRØMME
Et kursus i Spændingskvalitet fra ELsikkerhed sikrer større viden om hvordan du måler og undgår harmonisk forvrængning og dermed sikrer en høj spændingskvalitet for at beskytte værdifuldt elektronisk udstyr.

OM KURSET:
I en tid, hvor der opsættes større og større solcelleparker med invertere, alle virksomheder skifter lysstofrør ud med LED og mængden af elektronik er støt stigende, øges ’støjen’ på forsyningsnettet. Med den øgede støj ser vi øget harmoniske forvrængning, som kan betyde risiko for, at net-transformere og kabler brænder af. Samtidig betyder den harmonisk forvrængede strøm, at der kommer en harmonisk forvrænget spænding, og altså dårlig spændingskvalitet.

Med praktiske eksempler og dialog giver vi dig et godt indblik i de udfordringer som harmoniske strømme og spændingskvalitet kan give din virksomhed eller dine kunder. På dette kursus får du løsningen på disse udfordringer og hvordan du undgår dem fremover.

DET FÅR DU:

  • Grundlæggende viden om spændingskvalitet og harmonisk forvrængning, og hvordan de opstår.
  • Hvordan måles harmoniske spændingsforstyrrelser (THDu) og strømforstyrrelser (THDi).
  • Lær at overvåge og forbedre spændingskvaliteten, så du undgår potentielle problemer og kan opretholde en stabil drift af elektriske systemer.
  • Gode råd til valg af det rette udstyr og aktiv filtering af f.eks. frekvensomformere samt UPS-anlæg til sikring af kritisk belastning.

Kurset afholdes med fysisk fremmøde i ecopark i Aarhus V. Et par dage før kurset modtager du en mail med praktiske informationer.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.