Teknikhus vil styrke sine grønne ventilationskompetencer

Poul Sejr Nielsen vil udvide afdelingen for ventilation med tilførslen af nye kompetencer, der skal understøtte en stigende efterspørgsel på energirigtige ventilationsopgaver.

Poul Sejr Nielsen ser en stigende efterspørgsel på grønne ventilationsløsninger og opruster med tre nye medarbejdere. PR-foto..

Ventilation udgør en betydelig del af bygningers samlede energiforbrug, hvor teknikhuset Poul Sejr Nielsen mener, at der er stor interesse for at optimere til energivenlige anlæg på hele Sjælland. Samtidig understreger de, at der også i stigende grad er kommet fokus på indeklima og arbejdsmiljø, hvor ventilation spiller en vigtig rolle. 

For at imødekomme den stigende efterspørgsel har Poul Sejr Nielsen derfor fra årsskiftet ansat tre nye medarbejdere til ventilationsafdelingen, der i forvejen tæller ti mand, til at løfte kapaciteten og styrke kompetencerne.

”Vi ser et rigtig interessant marked, når det handler om ventilation og de muligheder, der ligger inden for grønne løsninger og energioptimering. Den grønne dagsorden fylder på tværs af alle vores teknikkompetencer hos Poul Sejr Nielsen, og der er ingen tvivl om, at ventilation er et område, der i stigende grad bliver prioriteret. Vi mærker det i antallet af opgaver, og derfor mander vi nu op med nye stærke kompetencer”, siger Michael Madsen, administrerende direktør i Poul Sejr Nielsen.

Læs også: Ventilationsvirksomhed åbner kontor i Nordjylland

Michael Madsen tilføjer, at teknikhuset i de seneste år har oplevet en generel udvikling i markedet for grønne løsninger.

Samtidig er der kommet skærpede minimumskrav til en lang række bygningers energieffektivitet, det gælder f.eks. varmeanlæg, ventilation, køling samt tag. Det stiller større krav til at tænke energi ind fra begyndelsen – både ved nybyggeri og renovering.

”Et ventilationsanlæg kræver service og kontrol regelmæssigt, ellers kan det blive dyrt i drift og være skyld i mange ekstraomkostninger. 10 til 30 procent af bygningers elforbrug går nemlig til ventilation. Til gengæld er der omvendt også et stort besparelsespotentiale at hente her. Både når det gælder økonomien, energiforbruget, indeklimaet med rette temperaturer, luftfugtighed og komfort”, siger Michael Madsen.

- HCL

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

14.06.2024Installator.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

14.06.2024Installator.dk

El-bilerne kan blive en del af løsningen i fremtidens el-net

05.06.2024Genvex

Sponseret

Find dit nye filter på vores webshop

05.06.2024Installator.dk

Lindab opkøber danske Venti

30.05.2024Genvex

Sponseret

"Det er jo helt vildt fedt, at det gør en så stor forskel"

30.05.2024Installator.dk

Sensor-projekt skal vise vejen til bedre ventilation i institutioner og skoler

28.05.2024Geovent

Sponseret

Geovent præsenterer specialdesignede produkter på Intertool Welding Fair

14.05.2024Genvex

Sponseret

Genvex tilbyder flere serviceydelser

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

11.06.2024

Tid

09:00

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

18.06.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Elsikkerhed.dk
Kursus
Ladestandere - Installation og dimensionering - Herning

Et ladestander-kursus sikrer dig en grundig gennemgang af kravene til forberedelse, dimensionering, installation og test af ladestandere til elbiler.

Dato

19.06.2024

Tid

12:30

Sted

Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning

Elsikkerhed.dk
Kursus
Dimensionering af nødstrømsanlæg (UPS) - Greve

Et kursus i UPS-anlæg fra ELsikkerhed sætter dig i stand til at dimensionere og beregne et UPS-anlæg og designe en driftssikker installation, der også kan serviceres spændingsløst.

Dato

25.06.2024

Tid

08:30

Sted

Greve Erhvervscenter, Korskildelund 6, 2670 Greve

Elsikkerhed.dk
Kursus
Boligdimensionering - Herning/virtuelt

Få de bedste kort på hånden med vores nye dimensioneringsredskab, som dette kursus giver adgang til. Alle deltagere får udleveret vores ‘Gør det Kort’, som giver hurtigt overblik over de vigtigste ændringer inden for installationer i boliger og opfylder kravene til dimensionering efter standarden DS/HD 60364.

Dato

26.06.2024

Tid

09:30

Sted

Online / Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning