Unikke Scantron dørstationer ved Garnisonshaven

I den fredfyldte del af København er den historiske bygning, som i dag kaldes for Garnisonshaven, omdannet til 47 luksuriøse ejerlejligheder. Som del af renoveringen er der monteret Serie 510 dørstationer i bruneret messing fra Scantron.

Scantron Serie 510 dørstation ved Garnisonshaven.

17.12.2019

Sponseret

SCANTRON

Centralt i København, tæt på Nyboden og Frederiksstaden, står en enestående og fredet bygning med 47 nyopførte luksuriøse lejligheder. Den historiske bygning som i dag kaldes for Garnisonshaven, har tidligere været Det Kongelige Militære Varemagasin og senere hen også hospital under navnet Garnisonshospitalet. I dag tilbyder den historiske bygning 47 lejligheder med højt til loftet og elegante rum præget af kvalitetsmaterialer.

Læs mere om projektet på: www.garnisonshaven.dk

Ved hovedporten til Garnisonshaven er der monteret en Scantron Serie 510 video dørstation i bruneret messing, som er designet og tilpasset efter bygningens historiske stil. Dørstationen er individuelt designet til bygningen med gravering, kamera, ADK-læser samt 48 ringetryk. Ved opgangsdørene er der monteret mindre Serie 510 dørstationer med tilhørende regnskygge og indbygget ADK-læser. Dørstationernes materiale ældes smukt og patineres over tid, hvilket passer godt til historiske bygninger. I bygningens eksklusive lejligheder er der monteret SLIM50T video-hustelefoner, som gør det nemt og sikkert for beboere at lukke de rette gæster ind.

Serie 510 dørstationer

For at skabe netop den dørstation, der passer til bygningen og omgivelserne, er der valgfrihed mellem forskellige navneskilte, ringetryk, belysning, skiltning i form af gravering og materialer udformet i den passende størrelse. Scantron tilbyder dørstationer i rustfrit stål, messing, titan-messing og bruneret messing som ses her ved Garnisonshaven. Derudover kan video og adgangskontrol integreres for at opnå et komplet adgangssystem. Grundet de uendelige muligheder er Scantrons Serie 410 / 510 dørstationer at finde på toneangivende arkitektur overalt i Danmark.

Kontakt Scantron A/S for mere information på info@scantron.dk eller direkte på tlf. 66139966 eller læs mere på www.scantron.dk

03.12.2020SCANTRON

Sponseret

Få en dørtelefon app målrettet erhverv med MultiApp® Pro

23.09.2020SCANTRON

Sponseret

Digitale løsninger med adgangskontrol og dørtelefoni

27.08.2020SCANTRON

Sponseret

Leder du efter en smart sikringsløsning til din bygning?

25.06.2020SCANTRON

Sponseret

Et komplet Scantron adgangskontrolsystem ved TBT Tower i Odense

03.03.2020SCANTRON

Sponseret

Scantron MultiApp® Audio

26.02.2020SCANTRON

Sponseret

Scantron fremviser digitale adgangsløsninger på Säkerhet Syd i Malmø