Velkommen til det Nye Installator.dk: Digital transformation og brugervenlighed i fokus

Nyt og tidssvarende design med fokus indhold, temaer, mobile brugere og nye annonceringsmuligheder – Installator.dk sætter en ny mediestandard for installationsbranchen.

Foto: Foto: HG

Vi er begejstrede for at kunne løfte sløret for en markant opdatering af Installator.dk. Opdateringen afspejler, hvordan vi ser nichemedier som medieplatforme og communities.

Rasmus Brylle, direktør og udgiver, forklarer: "Hos Horisont Gruppen har vi omdefineret vores tilgang til medier. Installator.dk er ikke kun en kilde til nyheder, som man primært finder andre steder; det er en medieplatform, hvor vi går et spadestik dybere. Vi vil levere værktøjer til optimering af forsyningskæden og folde relevante agendaer ud i samarbejde med vores læsere og annoncører. Det er vores bud på en ny virkelighed i en digital tidsalder."

Foto: HG

Digitalisering og bæredygtighed

Lars Emtekær, som ny redaktør for Installator.dk, tilføjer: "Vi står ved en skillevej i installationsbranchen, hvor digitalisering og bæredygtighed er mere end bare buzzwords; de er nødvendigheder for fremtiden. Som den nye redaktør er jeg som tidligere, opsat på at bringe friske perspektiver, nyheder og overblik, der kan hjælpe branchen med at navigere i denne spændende tid. Vi vil stræbe efter at være det go-to medie for alle, der søger den seneste viden og de bedste praksisser i installationsbranchen."

Foto: HG

Samarbejde med LinkedIn

Foruden de løbende nyheder og perspektiverende artikler introducerer vi med den ny platform et nyt tema-format, som udvikles løbende i et tæt samarbejde med branchens eksperter og leverandører. Temaerne er fokuserede på aktuelle emner, problemstillinger og løsninger.  Udover eksponering på Installator.dk og i de løbende nyhedsbreve vil temaer også blive distribueret via LinkedIn, så vi kan aktivere nye læsere. Det sker gennem målrettede kampagner og deling via mediets egen følgerskare.

Vi vil ikke bare levere nyheder. Vi vil være vedkommende, relevante og nærværende for vores læsere og skabe resultater for vores partnere.

Rune Walther Hansen

Rune Walther Hansen, Customer Operations Manager i Horisont Gruppen, udtaler: ”Vi vil ikke bare levere nyheder. Vi vil være vedkommende, relevante og nærværende for vores læsere og skabe resultater for vores partnere. Specialtemaerne er vidensdelende og engagerende. Når de skabes i samarbejde med vores partnere, giver det os dels mulighed for at udforske nøgleområder og præsentere løsninger for læserne, som rækker udover det, redaktionen alene kan bidrage med. Dette forstærker vores ambition om at levere brugbart og vedkommende indhold i samarbejde med hele branchen."

Foto: HG

Mobiltilpassede nyhedsbreve

Udover websitet har nyhedsbrevet også fået en markant opgradering og er nu bedre tilpasset den stigende mængde af mobile brugere på Installator.dk. Det nye mobiltilpassede design sikrer, at indholdet vises korrekt og læsbart uanset skærmstørrelse, hvilket giver en forbedret brugeroplevelse. Dette betyder, at vores læsere nemt kan holde sig opdaterede med de seneste nyheder og indsigt, selv når de er på farten.

Kreative formater og nye målgrupper

Per Alberg, annoncechef, uddyber: "Den nye platform fremhæver vores dedikation ved at tilbyde annoncører et væld af engagerende formater. Fra det trykte magasin Installatør og vores nyhedsbrev til vores online medieplatform og den dynamiske verden af podcasts kan brands skabe omfattende kampagner, der gør indtryk på tværs af alle vores kanaler. 

Foto: HG

FAKTA

Gode tips til redaktionen er altid velkommen på Redaktion@Installator.dk

Har du spørgsmål til Annoncering kan du kontakte Per Alberg på + 45 5373 1364 eller på Pa@horisontgruppen.dk

Uponor

Sponseret

Innovativt projekt på Fyn forvandler overskudsvarme til gulvvarme

TOTO

Sponseret

TOTO passer på alle cisterner

Mere fra...

04.12.2023Installator.dk

Indkøbsforeningen DJ Supply A/S ekspanderer

04.12.2023Installator.dk

Tilskudspuljer lukkes for i år uden at være tømt

01.12.2023Installator.dk

Klimaambitioner kræver mia-investeringer i elnettet

01.12.2023Installator.dk

Stifter og direktør slipper roret i CBRE Teknisk servicepartner

30.11.2023Installator.dk

AB-ELCO mangler ikke opgaver, men medarbejdere

30.11.2023Installator.dk

Ny skylleteknologi minimerer støjen fra toilettet

30.11.2023Installator.dk

Bjarne Riis vil sælge varmepumper

29.11.2023Installator.dk

Elinstallatør oplærer kunderne til gør-det-selv

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
Danvak
Kursus
BR18, brandsikring, krav og løsninger – Aarhus

Bliv skarp på BR18’s brandkrav og få en gennemgang af certificerede rådgiveres funktion og konsekvens for rådgivere, byggeledere, installatører m.fl.

Dato

05.12.2023

Tid

08:00

Sted

Horisont Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
VVS: FAGLIGT ANSVARLIG TIL DELAUTORISATIONS-OMRÅDET I BOLIGER (VDBO)

Vil du være fagligt ansvarlig i din virksomhed indenfor vand og afløbsinstallationer i boliger? Tag din delautorisationsprøve på KEA.

Dato

08.12.2023

Tid

08:30

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Køleanlæg og varmepumper

Køle- og varmepumpeanlæg er en stor del af de udfordringer, som bygge-, industri- og fjernvarmesektoren møder i forbindelse med den grønne omstilling i forhold til vedvarende energi

Dato

30.01.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Kursus
VARMEPUMPER - VE-INSTALLATØR

Vil du være VE-installatør af varmepumper? KEA får dig klar til godkendelse.

Dato

02.02.2024

Tid

08:30

Sted

Hellerup

Danvak
Kursus
Ventilation fra A til Z

Vi tilbringer størstedelen af vores tid indendørs, og derved indånder vi primært luft, der har været i bygningen i længere tid, eller luft der har været forbi et ventilationsanlæg. Det kan have sundhedsmæssige konsekvenser, hvis denne luft ikke er tilpas ren, derfor har alle bygninger brug for et velfungerende og energieffektivt ventilationssystem.

Dato

27.02.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Dimex
Messe
Nedtællingen til Light + Building 2024 er i gang

Fra den 3. – 8. marts 2024 afvikles verdens førende messe for belysning og bygningsteknologi. Her præsenterer mere end 2.000 udstillere det sidste nye indenfor belysning, elektriske installationer samt automation, sikring og netværksløsninger.

Dato

03.03.2024

Tid

08:00

Sted

Frankfurt am Main