Velkommen til det Nye Installator.dk: Digital transformation og brugervenlighed i fokus

Nyt og tidssvarende design med fokus indhold, temaer, mobile brugere og nye annonceringsmuligheder – Installator.dk sætter en ny mediestandard for installationsbranchen.

Foto: Foto: HG

Vi er begejstrede for at kunne løfte sløret for en markant opdatering af Installator.dk. Opdateringen afspejler, hvordan vi ser nichemedier som medieplatforme og communities.

Rasmus Brylle, direktør og udgiver, forklarer: "Hos Horisont Gruppen har vi omdefineret vores tilgang til medier. Installator.dk er ikke kun en kilde til nyheder, som man primært finder andre steder; det er en medieplatform, hvor vi går et spadestik dybere. Vi vil levere værktøjer til optimering af forsyningskæden og folde relevante agendaer ud i samarbejde med vores læsere og annoncører. Det er vores bud på en ny virkelighed i en digital tidsalder."

Foto: HG

Digitalisering og bæredygtighed

Lars Emtekær, som ny redaktør for Installator.dk, tilføjer: "Vi står ved en skillevej i installationsbranchen, hvor digitalisering og bæredygtighed er mere end bare buzzwords; de er nødvendigheder for fremtiden. Som den nye redaktør er jeg som tidligere, opsat på at bringe friske perspektiver, nyheder og overblik, der kan hjælpe branchen med at navigere i denne spændende tid. Vi vil stræbe efter at være det go-to medie for alle, der søger den seneste viden og de bedste praksisser i installationsbranchen."

Foto: HG

Samarbejde med LinkedIn

Foruden de løbende nyheder og perspektiverende artikler introducerer vi med den ny platform et nyt tema-format, som udvikles løbende i et tæt samarbejde med branchens eksperter og leverandører. Temaerne er fokuserede på aktuelle emner, problemstillinger og løsninger.  Udover eksponering på Installator.dk og i de løbende nyhedsbreve vil temaer også blive distribueret via LinkedIn, så vi kan aktivere nye læsere. Det sker gennem målrettede kampagner og deling via mediets egen følgerskare.

Vi vil ikke bare levere nyheder. Vi vil være vedkommende, relevante og nærværende for vores læsere og skabe resultater for vores partnere.

Rune Walther Hansen

Rune Walther Hansen, Customer Operations Manager i Horisont Gruppen, udtaler: ”Vi vil ikke bare levere nyheder. Vi vil være vedkommende, relevante og nærværende for vores læsere og skabe resultater for vores partnere. Specialtemaerne er vidensdelende og engagerende. Når de skabes i samarbejde med vores partnere, giver det os dels mulighed for at udforske nøgleområder og præsentere løsninger for læserne, som rækker udover det, redaktionen alene kan bidrage med. Dette forstærker vores ambition om at levere brugbart og vedkommende indhold i samarbejde med hele branchen."

Foto: HG

Mobiltilpassede nyhedsbreve

Udover websitet har nyhedsbrevet også fået en markant opgradering og er nu bedre tilpasset den stigende mængde af mobile brugere på Installator.dk. Det nye mobiltilpassede design sikrer, at indholdet vises korrekt og læsbart uanset skærmstørrelse, hvilket giver en forbedret brugeroplevelse. Dette betyder, at vores læsere nemt kan holde sig opdaterede med de seneste nyheder og indsigt, selv når de er på farten.

Kreative formater og nye målgrupper

Per Alberg, annoncechef, uddyber: "Den nye platform fremhæver vores dedikation ved at tilbyde annoncører et væld af engagerende formater. Fra det trykte magasin Installatør og vores nyhedsbrev til vores online medieplatform og den dynamiske verden af podcasts kan brands skabe omfattende kampagner, der gør indtryk på tværs af alle vores kanaler. 

Foto: HG

FAKTA

Gode tips til redaktionen er altid velkommen på Redaktion@Installator.dk

Har du spørgsmål til Annoncering kan du kontakte Per Alberg på + 45 5373 1364 eller på Pa@horisontgruppen.dk

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

14.06.2024Installator.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

14.06.2024Installator.dk

El-bilerne kan blive en del af løsningen i fremtidens el-net

13.06.2024Installator.dk

Trusselsniveauet hæves for gas- og elsektoren

12.06.2024RIB Software

Sponseret

Kender du til de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management?

12.06.2024Installator.dk

Tekniq klar med omfattende program på Folkemødet

12.06.2024Installator.dk

Danmark mangler plan for anvendelse af CO2 til e-fuels

11.06.2024Installator.dk

Bred politisk aftale sikrer økonomi til udbygning af elnettet

11.06.2024Installator.dk

Norlys køber Ewii´s fibernetværk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

11.06.2024

Tid

09:00

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

18.06.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Elsikkerhed.dk
Kursus
Ladestandere - Installation og dimensionering - Herning

Et ladestander-kursus sikrer dig en grundig gennemgang af kravene til forberedelse, dimensionering, installation og test af ladestandere til elbiler.

Dato

19.06.2024

Tid

12:30

Sted

Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning

Elsikkerhed.dk
Kursus
Dimensionering af nødstrømsanlæg (UPS) - Greve

Et kursus i UPS-anlæg fra ELsikkerhed sætter dig i stand til at dimensionere og beregne et UPS-anlæg og designe en driftssikker installation, der også kan serviceres spændingsløst.

Dato

25.06.2024

Tid

08:30

Sted

Greve Erhvervscenter, Korskildelund 6, 2670 Greve

Elsikkerhed.dk
Kursus
Boligdimensionering - Herning/virtuelt

Få de bedste kort på hånden med vores nye dimensioneringsredskab, som dette kursus giver adgang til. Alle deltagere får udleveret vores ‘Gør det Kort’, som giver hurtigt overblik over de vigtigste ændringer inden for installationer i boliger og opfylder kravene til dimensionering efter standarden DS/HD 60364.

Dato

26.06.2024

Tid

09:30

Sted

Online / Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning