Viega A/S sætter ny branchestandard for bedre drikkevandshygiejne, nedsat korrosionsrisiko og hurtig montering!

Ny koblingsdåse til indbygning og nyt Combi PB rør fra Viega er gennemtænkt, økonomisk og hurtigt monteret. En perfekt løsning til drikkevands- og varmeinstallationer på etager. Installeres med Viegas fordelere i korrosionssikkert rødgods.

Koblingsdåsen monteres nemt uden brug af værktøj. Ingen løsdele, ingen kalibrering. Koblingsdåsen er formonteret med trykprøvningsprop, så Combi PB installationen kan trykprøves med det samme. 

Ny koblingsdåse til indbygning

Den nye koblingsdåse er indvendigt monteret med en rødgodsfitting af den bedste kvalitet, som kendetegner Viegas korrosionssikre systemer. Den betydelige forbedring af flowniveauet bevirker en lavere Zeta-værdi. På den måde kan man reducere rørdimensionen, så anlægsvolumen i installationen bliver mindre: der står mindre vand i ledningen, risikoen for stagnation og opformering af bakterier nedsættes, og drikkevandshygiejnen forbedres.

Nyt knæk-resistent Combi PB rør

Det nye Combi PB rør af Polybuten er ekstremt let, fleksibelt og knæk-resistent. Det er 20 % lettere end andre rør på markedet og er dermed både lettere ved transport og montage. Let at installere i beskyttelsesrør og let at udskifte ved reparation. Med 25 % større indvendig diameter end tilsvarende rør på markedet opnås et langt bedre flow – også ved mindre rørdimensioner. Med det nye Polybuten rør kan man derfor vælge én dimension til samtlige installationer på etager. Så enkelt og effektivt kan det gøres!

Viegas systemverden

Viega Combi PB kan kombineres med Viegas øvrige rørsystemer. ”Vores kunder er begejstrede for, at man kun behøver bruge én leverandør til samtlige vvs-installationer, og at systemerne kan kombineres”, siger direktør Kent Nielsen. ”Viega står for kvalitet og sikkerhed – det gælder også for de nye Combi PB produkter”, understreger han. 

Læs mere om Viega Combi PB på viega.dk

Mød Viega på VVS’13 i Odense og se de nye produkter og muligheder.

07.09.2015Viega A/S

Sponseret

Picco presbakke med snap-funktion

03.09.2015Viega A/S

Sponseret

Pressgun Picco – Endnu mere komfort

03.09.2015Viega A/S

Sponseret

Kom godt fra start med Viegas online guide

08.06.2015Viega A/S

Sponseret

Viega Eco Plus shower-wc-element: Et indbygningselement med universelle muligheder

01.06.2015Viega A/S

Sponseret

Toilettet som hæver komfort og sænker barrierer

27.05.2015Viega A/S

Sponseret

Pres tygvæggede rør. Nu bliver det nemmere for installatøren