Visign for Public betjeningsplade med ny infrarød teknologi!

Af hygiejniske årsager anbefaler Viega berøringsfri aktivering til sanitære faciliteter på offentlige toiletter. For at tilbyde ingeniører og bygherrer en ny løsning, har Viega udvidet Visign for Public-serien med nye betjeningsplader. De to nye betjeningsplader Visign for Pulic 5 og 6 aktiverer skylning via infrarød teknologi. Varianten Visign for Public 5 har desuden mulighed for mekanisk aktivering.

Baseret på den kendte Viega-teknologi med elektrisk aktivering, har udviklerne kombineret den nye Visign for Public variant med en infrarød detektor. Teknikken skelner mellem to områder. I det såkaldte fjerntliggende område generelt mellem 45 og 55 centimeter, aktiveres et automatisk skyl med en kort forsinkelse, når brugeren har forladt området. Tæt på - 7 centimer fra - kan brugeren ligeledes aktivere skyllet berøringsfri. Ved rengøring er dette en vigtig funktion, eller når en anden person skal aktivere skyllet. Denne mulighed for berøringsfri aktivering virker automatisk efter hver skylning.

Yderligere funktioner
Visign for Public 6 er udstyret med en såkaldt genkendelse af den påkrævede skyllevolumen. Med denne ekstra funktion aktiverer skyllefunktionen automatisk en hel eller halv skylning (fuld skyllemængde: 4.5, 6 eller 9 liter), afhængigt af længden af ??opholdet.

I tilfælde af strømsvigt har Visign for Public 5, derudover mulighed for mekanisk aktivering, dvs. aktivering ved hjælp af trykknappen. I denne model aktiveres både ved mekanisk og infrarød teknologi, et fuldt skyl. Den fulde skyllemængde kan sættes til 6 liter eller 9 liter.

Design
Alle modeller i Visign for Public serien er tyverisikret og ekstremt hårdføre. De kan derfor klare alle de udfordringer som offentlige sanitære faciliteter kræver, såsom på rastepladser eller andre udsatte steder. Den glatte overflade bevirker nem rengøring og optimale hygiejneforhold. Visign for Public 5 og 6 er udført i rustfrit stål med en børstet finish eller alpinhvid overflade. De kan kombineres med næsten alle Viegas cisterner til indbygning, og kan dermed også eftermonteres på eksisterende installationer. Er der Ingen elektricitet til rådighed, er det også muligt at anvende batteridrevet installation. Styresystemet har integreret Viega Hygiene+ funktion. Med en valgfri programmering kan man indstille et skylleprogram, som automatisk kan aktiveres ved 24, 72 eller 168 timers interval, med et 3, 6 eller 9 liter skyl.

Yderligere informationer finder du på www.viega.dk

Ny betjeningsplade i Visign for Public-serien med infrarød berøringsfri aktivering. De nye betjeningsplader har ligeledes et integreret skyllesystem, som kan programmeres til automatisk skyl med forskellige intervaller og vandmængder.

Visign for Public er blevet udvidet med 2 nye varianter. Visign for Public 5 og 6 er udstyret med infrarød berøringsfri aktivering. De er specielt egnet til offentlige toiletter, som ofte er udsat for hård belastning. De er udført i rustfri stål og findes i enten en alpinhvid udgave eller i børstet finish.

07.09.2015Viega A/S

Sponseret

Picco presbakke med snap-funktion

03.09.2015Viega A/S

Sponseret

Pressgun Picco – Endnu mere komfort

03.09.2015Viega A/S

Sponseret

Kom godt fra start med Viegas online guide

08.06.2015Viega A/S

Sponseret

Viega Eco Plus shower-wc-element: Et indbygningselement med universelle muligheder

01.06.2015Viega A/S

Sponseret

Toilettet som hæver komfort og sænker barrierer

27.05.2015Viega A/S

Sponseret

Pres tygvæggede rør. Nu bliver det nemmere for installatøren