VVS-firma leverer solidt regnskab

John Jensen VVS fremviser regnskabet for 2019 og ser et afsæt i indtjening, omsætning og antallet af virksomhedens medarbejdere.

Ejer og administerende direktør, Jesper Leen Jensen, ønsker at have fokus på medarbejdernes kompetenceudvikling, trivsel og optimering af arbejdsprocesser i 2020. Foto: John Jensen VVS..

Efter implementeringen af en strategi med fokus på justering af forretningen og processer, kan VVS-installatøren John Jensen VVS vise et tilfredsstillende regnskab frem for 2019.

I regnskabet for 2019 ses en fremgang i omsætningen på 238 millioner kroner og 1,9 procentpoint på resultatet, hvilket rammer det gennemsnitlige overskud for VVS-branchen.

Samtidig rundede virksomheden 200 medarbejdere fordelt på afdelinger i Hedehusene, Hørsholm, Roskilde og Københavns Lufthavn samt en ny afdeling i Kalundborg. 

“Vi høster frugterne af en strategi, hvor vi med opgaverne som omdrejningspunkt lærer af vores fejl og sætter medarbejdernes trivsel i fokus for fortsat udvikling af vores kompetencer. Dette sker gennem finjustering af organisation og processer, der med afsæt i lokal forankring prioriterer opbygning af tætte, langvarige relationer med kunder og samarbejdspartnere”, siger Jesper Leen Jensen, ejer og administerende direktør. 

Læs også: Årsregnskab for Frandsen El viser fremgang for femte år i træk

På den baggrund planlægger John Jensen VVS ydermere i 2020, at medarbejdernes trivsel og kompetenceudvikling skal være en hjørnesten i den fortsatte udvikling af virksomheden. 

“VVS-branchen er inde i en voldsom udvikling med nye skærpede krav på stort set alle områder. Bæredygtighed og FN’s Verdensmål, implementering af nye digitale redskaber og nye materialer, samt mangel på kompetent arbejdskraft er blot eksempler, der hånd i hånd med nye regelsæt og krav om styrket dokumentation udgør fremtidige ledelsesmæssige opgaver”, siger Jesper Leen Jensen og fortsætter:

“I det lys ser vi - både når det gælder medarbejdernes trivsel, udviklingen af firmaets kompetencer og den fortsatte optimering af vores arbejdsprocesser - godt lederskab som en krumtap i firmaets fortsatte udvikling. Derfor har vi fra starten af året iværksat et målrettet, personligt udviklingsforløb for samtlige ledere og administrative medarbejdere”.

- HCL

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle