XOLTA lancerer nyt superbatteri til hjemmemarkedet

Et nyt batteri fra XOLTA - det såkaldte XOLTA HEIM - er nu tilgængeligt. Det er markedets kraftigste, og backupsystemet sikrer, at alt kører lynhurtigt videre ved strømafbrydelser. Og så er det nemt at installere.

Foto: Xolta

07.05.2024

Sponseret

Ebbe Fischer, Xolta A/S

Et batteri med mere power og kapacitet, end privatmarkedet er vant til.

Det er, hvad XOLTA nu lancerer, fortæller marketingschef i XOLTA, Dennis Vester.

”Man får nogle flere muligheder. Dvs. det handler ikke kun om at optimere din solcellebatteristrøm, vi går også ind og arbejder på backup-funktionen i batteriet, så det er superstabilt, hvis elnetværket stopper,” forklarer han.

Batteriet har så meget power, at det kan køre et fuldt hus - så man i en periode kan fortsætte med fuld strøm i tilfælde af et ’black out’.

Tre markante fordele

Dennis Vester opsummerer tre ting, der gør batteriet specielt.

”Backup-funktionen er så hurtig, at du ikke vil opleve, at uret på din ovn blinker ved strømafbrydelse. Den går bare direkte på batteriet. Desuden sørger batteriet for, at du optimerer dit forbrug af billig og grøn strøm, så du kan leve dit liv, som du plejer, uden at skulle tænke på elpriser,” forklarer han.

”Den tredje ting er, at batteriet er forberedt til, at man kan deltage i frekvensydelser,” siger han med henvisning til balancen i energinettet.

Dennis Vester uddyber:

”I tilfælde af, at der er ubalance på elnettet, kan udbyderen anvende batteriet til enten at sende strøm ud i nettet eller gemme strøm på batteriet. Man kan deltage i systemydelser og på den måde nedbringe tilbagebetalingstiden på batteriet - eller endda tjene penge på det.”

Giver værdi til forbrugeren

I sidste ende handler det jo om, hvad batteriet gør for forbrugerne, påpeger Dennis Vester.

”Og her får man en sikkerhed i hjemmet i forhold til elektriciteten samtidig med, at man får en solid ’return on investment’. Du tjener simpelthen hurtigt prisen hjem via besparelser på elregningen og systemydelserne. Desuden har batteriet et lækkert design, og det er enkelt at installere. Endelig kan batteriet skaleres op, hvis man har brug for det. Dvs. man kan tilføje kapacitet, såfremt der er behov.

XOLTA har dansk kundeservice og sørger for, at deres partnere altid kan få hjælp.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: El & Teknik ´24 - Messen, der sætter strøm til Danmark

El-folk fra alle dele af branchen får mulighed for at nørde i alt fra kabelbakker til ladestandere, når El & Teknik ´24 fslår dørene op i Odense Congress Center til den største fagmesse på området i Danmark. Messen, der løber ad stablen fra 14-16 maj, er i år udvidet med en ekstra scene - Elektrificeringsscenen - hvor messens tema, Elektrificeringen af Danmark vil blive vendt og drejet. Og som altid bliver der rig mulighed for at netværke og møde både dem, du kender - og dem, du ikke vidste, at du gerne ville kende.

Veltek og Green Power Denmark, der arrangerer messen, forventer 8-9.000 besøgende.

07.05.2024Xolta A/S

Sponseret

XOLTA lancerer nyt superbatteri til hjemmemarkedet

18.04.2024Xolta A/S

Sponseret

XOLTA optimerer batteriets ydeevne via særligt styresystem