Axor Starck Organic: Hjerte og forstand følges ad

Hasselager, 2013. Axor Starck Organic er med sit unikke design den ideelle vandskulptur til badeværelset og samtidig en bevidst måde at forbruge vand på. ”Vi har talt med Philippe Starck om dette projekt, fordi han gennem vores 20 års samarbejde altid har inspireret os til at ændre tilvante tanke-, adfærds- og designmønster”, lyder det ifølge Philipe Grohe.

En ny kollektion kombinerer unikt design med et ansvarligt forbrug af vand

-       Unikt organisk-minimalistisk design

-       3,5 liter per minut: sensationelt lavere vandgennemløb uden at gå på kompromis med funktionaliteten

-       En innovativ stråle skaber en ny vandoplevelse

-       Separat betjening af vandmængden og temperaturen: ergonomisk og effektiv

-       En innovativ konstruktionsmåde for mere bæredygtighed i produktionen

Hasselager, 2013. Axor Starck Organic er med sit unikke design den ideelle vandskulptur til badeværelset og samtidig en bevidst måde at forbruge vand på. ”Vi har talt med Philippe Starck om dette projekt, fordi han gennem vores 20 års samarbejde altid har inspireret os til at ændre tilvante tanke-, adfærds- og designmønster”, lyder det ifølge Philipe Grohe.

Philippe Starck er inspireret af naturen, hvilket er muligt at fornemme i den nye kollektion, da naturens organiske former er at fornemme i det revolutionære design. Der er tale om en innovativ løsning på højeste æstetiske samt tekniske niveau.

Revolutionært lavere vandforbrug uden at gå på kompromis med funktionaliteten og vandoplevelsen

Med den innovative stråletype kan vandforbruget indstilles til 3,5 liter per minut, uden det mærkbart går ud over volumen. Axor Starck Organic giver præcis det vand, man ønsker – men med en mindre vandmængde!

Standarden for vandgennemløbet på håndvaskarmaturer er verdensomspændende 7 liter per minut og mere. Kun tre år efter virksomheden har reduceret vandmængden til 5 liter per minut for hele sortimentet, har Axor nu udviklet vandstrålen med et vandgennemløb på kun 3,5 liter per minut. I det tilfælde man ønsker en større vandmængde er det muligt at indstille vandgennemløbet tilbage til 5 liter per minut.

Separat betjening af vandmængden og temperaturen

Vandmængden og temperaturen bliver indstillet separat. Vandet bliver ved Axor Starck Organic tændt og slukket ved enden af udløbet. Det er smart, da hænderne er lige ved vandet, og der falder derfor ingen vanddråber på armaturet. Temperaturen bliver forinden indstillet øverst til energisparende koldt vand eller til en anden ønsket temperatur, som ikke altid er nødvendig at ændre.

En innovativ løsning til hele badeværelset

Kollektionen Axor Starck Organic består af mere end 40 produkter til badeværelset med forskelligt tilbehør. Til vaskebordet findes armaturer i fire højder og også til montage på væggen. Axor Starck Organic kan kombineres med andre kollektioner som for eksempel Axor ShowerCollection with Philippe Starck. Da denne både er smuk og meningsfuld på grund af det bevidste forbrug af vand, berører den både vores hjerte og forstand.

Axor, designermærket fra Hansgrohe SE står for ”Designer visions for Your Bathroom”. Udvalgte designere, arkitekter og indretningsarkitekter udvikler med Axor din vision for dit bademiljø. Axor kollektionerne tilbyder mange forskellige, bæredygtige løsninger til realiseringen af det individuelle badeværelse på højeste æstetiske og tekniske niveau. Phoenix Design, Philip Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola samt Ronan og Erwan Bouroullec har hidtil udviklet Axor kollektionerne. Alle disse forskønner livet i badeværelset. Direktøren for mærket Axor er Philippe Grohe, barnebarn af firmaets grundlægger Hans Grohe.

Den nyeste information om Axor Starck Organic er til rådighed under www.head-and-heart.com/press

19.11.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Hansgrohe ShowerSelect: bruserbetjening med en smart knap på væggen

30.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Det virtuelle badeværelse

27.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Elegance og magi:

10.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor kåres som ”Best of the Best” ved Red Dot Award 2013

15.08.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor præsenterer ny „WaterDream“ med Front og Nendo

Tredobbelt bruseoplevelse med et tryk på en knap

28.05.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret