Tredobbelt bruseoplevelse med et tryk på en knap

Den nye Raindance Select E 300 3jet hovedbruser forkæler den badende med tre stråletyper og Select-stråleomskifter

Hasselager, april 2013. Med Raindance-bruserne med de store stråleflader, som Hansgrohe (www.hansgrohe.dk) udviklede for præcis ti år siden i samarbejde med Phoenix Design, bidrog bad- og sanitetsspecialisten fra Schwarzwald til en trend: At bade under en fastinstalleret hovedbruser giver hænderne stor bevægelsesfrihed og får det til at føles, som om man bader i en varm regnbyge. Et bad handler ikke længere kun om at blive ren i en fart: Bruseren og badekarret bliver i højere og højere grad til et personligt velværeområde. Derfor har eksperterne hos Hansgrohe videreudviklet de populære hovedbrusere og kan med de nye Raindance Select-hovedbrusere præsentere to funktioner, der øger komforten og forbedrer bruseoplevelsen: For det første forkæler nye stråletyper den badende og tager hensyn til de personlige behov og præferencer. For det andet kan man nu skifte mellem de forskellige stråler med et tryk på en knap – Hansgrohe har med andre ord integreret deres Select-teknologi i Raindance-hovedbruserne.

Et brusebad med knapper

Den nye Raindance Select E 300 3jet hovedbruser har to stråletyper jævnt fordelt over hele strålefladen: Ud af de små dyser kommer den kraftige, oplivende Rain-stråle, der effektivt skyller shampoo ud af håret, og ud af de store dyser kommer den bløde, luftberigede RainAir-stråle. Skiftet mellem de forskellige stråletyper foregår på en revolutionær måde, for det sker ved et enkelt tryk på en knap direkte på hovedbruseren – det er aldrig set før.

Den tredje og helt nye RainStream-stråle indhyller den badende i 12 enkeltstråler i fuld bredde. Modsat hidtidige vandfaldslignende stråler, der indsnævres på vej mod gulvet, snor RainStream-strålerne sig ikke sammen og er derfor lige oplivende og intensive i alle højder. Ud over at strålerne ser anderledes jævne ud, giver de også en ny, livgivende bruseoplevelse, som er helt uafhængig af den badendes højde. Denne tredje stråletype tændes og slukkes ved at trykke på en knap på termostaten.

På denne måde er der noget til alle typer af badende: Hvis man er til nydelsesbrus, foretrækker man at slappe af under en blid, varm bruseregn. Her er den overdådigt bløde RainAir-stråle helt perfekt. Opfriskning og tidsbesparelse er vigtigt for dem, der foretrækker et effektivt brus, og de har stor glæde af den kraftige Rain-stråle, der let skyller shampoo og sæbe væk fra hud og hår. For en tredje type skal et bad give velvære med en stråle, der finder helt ind under huden. Det opnås med RainStream-strålen, som skyller stress og spændinger væk. De velkendte designere og mangeårige Hansgrohe-partnere fra Phoenix Design har givet Raindance Select E 300 3jet hovedbruseren – som også findes i en 2jet-udgave – en ny, skulderbred og voluminøs form i et afrundet SoftCube-design, som harmonerer smukt med tidløs og moderne badeværelsesindretning. Med en bredde på 300 millimeter er bruseren tilpasset den badendes silhuet.

Også de klassisk runde Raindance hovedbrusere kommer til at nyde godt af Hansgrohe Select-teknologien. Der kan vælges mellem to nye modeller i forskellig størrelse med det klassiske S-design: Raindance Select S 240 og Raindance Select S 300 hovedbruserne byder begge på de to stråletyper Rain og RainAir. Alle Raindance Select hovedbruserne fås i enten ren krom eller i den tofarvede kombination i krom med hvid stråleflade. Den hvide stråleflade indrammes af en diskret krom-ring og efterlader et indtryk af svævende lethed. Den sølvfarvede Select-knap er placeret som et centralt og elegant element midt på strålefladen. Raindance Select-hovedbruserne fås både som væg- og loftmonteret version.

Hansgrohes eksperter har ud over design også tænkt på rengøringen. For at bruseoplevelsen ikke kommer til at lide under kalkaflejringer i brusehovedet, har de nye hovedbrusere en bekvem rengøringsfunktion: Når man har skruet Select-knappen i midten af med en unbrakonøgle, kan strålefladen ganske enkelt tages af og rengøres under rindende vand eller i opvaskemaskine.

Raindance Select E 300 2jet forhandles nu, mens Raindance Select E 300 3jet og Raindaince Select S 240/300 2jet hovedbruserne lanceres i sommeren 2013.

***

Hansgrohe_RaindanceSelect_E300_

3jet_OverheadShower_WhiteChrome_

SprayDisc

Hansgrohe_RaindanceSelect_E300_3jet_

OverheadShower _WhiteChrome

Hansgrohe_RaindanceSelect_E300_3jet_ OverheadShower _WhiteChrome_Water

Den nye Raindance Select E 300 3jet hovedbruser lader to forskellige regnstråler strømme ud fra hele strålefladen: Små dyser til den kraftige Rain-stråle, der effektivt skyller shampoo ud, og større dyser med luftblander til den bløde, luftberigede RainAir-stråle. Den tredje og helt nye RainStream-stråle indhyller den badende i 12 enkeltstråler i fuld bredde. Modsat hidtidige vandfaldslignende stråler, der indsnævres på vej mod gulvet, er RainStream-strålen lige oplivende og intensiv i enhver højde.

HansgroheRaindanceSelect_ OverheadShower_SelectButton

Hansgrohe_RaindanceSelect_E300_3jet_
OverheadShower_Chrome

Hansgrohe_RaindanceSelect_

E300_3jet_OverheadShower_

Chrome_SprayDisc

Takket være Hansgrohes Select-teknologi skifter man mellem stråletyperne med et enkelt klik.

HansgroheRaindanceSelect_ OverheadShower_RainAir

Hansgrohe_RaindanceSelect_
Pleasure_Illu

Hansgrohe_RaindanceSelect_ OverheadShower_Pleasure_

Ambience

Der er noget til alle typer af badende: Hvis man er til nydelsesbrus, foretrækker man at slappe af under en blid, varm bruseregn. Her er den overdådigt bløde RainAir-stråle helt perfekt.

HansgroheRaindanceSelect_ OverheadShower_Rain

Hansgrohe_RaindanceSelect_
Effect_Illu

Hansgrohe_RaindanceSelect_ OverheadShower_Effect_

Ambience

Opfriskning og tidsbesparelse er vigtigt for dem, der foretrækker et effektivt brus, og de har stor glæde af den kraftige Rain-stråle, der let skyller shampoo og sæbe væk fra hud og hår.

Hansgrohe_RaindanceSelect_
E300_3jet_OverheadShower_

Chrome_Water

Hansgrohe_RaindanceSelect_
Focus_Illu

Hansgrohe_RaindanceSelect_ OverheadShower_Focus_

Ambience

Skal et bad give velvære med en stråle, der finder helt ind under huden, opnås det med RainStream-strålen, som skyller stress og spændinger væk.

HansgroheRaindanceSelect_ S300_OverheadShower_WhiteChrome

HansgroheRaindanceSelect_ S240_OverheadShower_Chrome

Hansgrohe_RaindanceSelect_ S300_OverheadShower_

Ambience

Vælg mellem to modeller i forskellig størrelse med det klassisk runde S-design: Raindance Select S 240 og Raindance Select S 300 hovedbruserne byder på stråletyperne Rain og RainAir. Alle modeller i både E- og S-design fås i ren krom eller i kombinationen krom med hvid stråleflade.

Copyright: Vi skal gøre opmærksom på, at vi har begrænset brugsret på disse billeder. Alle yderligere rettigheder tilhører den respektive fotograf. Derfor må billederne kun anvendes honorarfrit, hvis de entydigt og udtrykkeligt tjener præsentation eller markedsføring af ydelser, produkter eller projekter tilhørende virksomheden Hansgrohe SE og/eller et af virksomhedens mærker (Hansgrohe, Axor, Pharo og Pontos). Ønskes billederne brugt i anden sammenhæng, kræves den respektive rettighedsindehavers godkendelse, og godtgørelse efter aftale med denne.

***

Inden for Hansgrohe-gruppen er Hansgrohe premium-mærket for brusere, bad- og køkkenarmaturer. Som prisbelønnede i hele verden med talrige udmærkelser står produkterne for innovativt design, bæredygtige teknologier og et maksimum af funktionel kvalitet, hvilket begrunder mærkets succes som en af verdens førende producenter på badeværelsesområdet. Med opfindelser og teknologier som bruserstænger, forskellige stråletyper, QuickClean anti-kalk-funktionen, samt AirPower- og EcoSmart-teknologien anses Hansgrohe som innovationsførende i den internationale sanitetsbranche.

***

Find ud af mere om Hansgrohe og mærkerne Hansgrohe og Axor:

www.facebook.com/hansgrohe

www.twitter.com/hansgrohe_pr

Designleder inden for sanitetsbranchen

I den aktuelle ranking af det Internationale Forum Design (iF) af de bedste virksomheder i verden ligger Hansgrohe SE på 11. pladsen ud af cirka 2.000 virksomheder. Med 680 point overhaler Hansgrohe sågar virksomheder som Daimler, Hewlett Packard, Loewe og Porsche og topper design-hitlisten for sanitetsbranchen.

www.hansgrohe.com/design

Yderligere information og billeder i høj opløsning:

Hansgrohe A/S

att.: Marketingafdelingen

Jegstrupvej 6

8361 Hasselager

Tlf.: 86 28 74 00

Fax: 86 28 74 01

www.hansgrohe.dk og www.pro.hansgrohe.dk

marketing@hansgrohe.dk

19.11.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Hansgrohe ShowerSelect: bruserbetjening med en smart knap på væggen

30.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Det virtuelle badeværelse

27.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Elegance og magi:

10.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor kåres som ”Best of the Best” ved Red Dot Award 2013

15.08.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor præsenterer ny „WaterDream“ med Front og Nendo

Tredobbelt bruseoplevelse med et tryk på en knap

28.05.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret