Hansgrohe ShowerSelect: bruserbetjening med en smart knap på væggen

Med de nye ShowerSelect kappesæt til iBox universal introducerer Hansgrohe Select-teknologien til indbygning. Udgangspunktet er en nyskabende afspærringsventil, som gør det muligt at åbne og lukke for vandet ved at trykke på en knap.

Tryk for at tænde bruseren. Tryk for at slukke den igen. Enkelt og intuitivt..

I 13 år har den fungeret som en ”én for alle”-løsning: iBox universal fra sanitetsspecialisten Hansgrohe (www.hansgrohe.dk) er en standard indbygningsdel, der fungerer sammen med alle tilslutningsarter og systemer. Den kan installeres på eller i væggen, på et bærende system, på præmonterede hjemmemonteringsplader eller med monteringsskinner. Når først den er monteret, kan man vælge mellem 200 forskellige kappesæt fra mærkerne Axor og Hansgrohe, som byder på i alt 16 funktionelle løsninger – lige fra 1-grebs armaturer over termostater til hovedbrusere med flere stråletyper.

Hvordan kan et så gennemprøvet, kendt og populært system gøres endnu mere bekvemt? Det enkle svar: med kappesæt med den intelligente Hansgrohe Select-teknologi.

Smarte kombinationer til indbyggede løsninger
Ganske intuitivt og med et enkelt tryk på en knap kan den badende med de nye ShowerSelect indbygningstermostater og -afspærringsventiler vælge mellem forskellige brusefunktioner samt åbne og lukke for de forskellige vandkilder i bruseren. Det giver en præcis og komfortabel betjeningsoplevelse, som den badende allerede kender det fra mange andre dele af hverdagen. Den kvadratiske grundform med en sidelængde på 157 millimeter passer til alle badeværelsesfliser. Takket være denne tidløse, arkitektoniske form komplementerer kappesættene det moderne badeværelse helt perfekt, og de passer både teknisk og designmæssigt sammen med et utal af hånd- og hovedbrusere. Også i mere komplekse brusesystemer samler ShowerSelect kappesættene brusefunktionerne på en simpel måde, der gør betjeningen let og fremtoningen enkel.

De nye ShowerSelect kappesæt fås i fem funktionsvarianter, fra termostater med simpel tænd/sluk-funktion til en enkelt bruser, og til en kombination med afpærringsventil til op til fire forskellige brusefunktioner. Alle varianter skal blot monteres på en iBox universal og er derfor også lette at skifte ud. Kappesættenes velproportionerede overflader med de integrerede Select-knapper er samtidig lette at rengøre. For at gøre symbolerne lette at læse er Select-knapperne og ringen med temperaturangivelsen holdt i en mat finish. Det slanke, flade pin-greb gør det muligt at indstille temperaturen præcist selv med sæbe på fingrene.

Badeværelser uden barrierer
Også børn, ældre og fysisk handicappede vil nyde godt af den ergonomiske og intuitive betjening og de letlæselige symboler. Derudover er det muligt at installere Select-knapperne sådan, at de altid er hævet fra resten af kappesættets overflade, så de er lette at finde med fingrene. Det gør ShowerSelect velegnet til installation i barrierefri badeværelser og offentlige brusefaciliteter.

Mere plads giver større brusefornøjelse
Resultatet af de smarte Select-løsninger til iBox er et førsteklasses, visuelt tiltalende indbygget betjeningskoncept, som skjuler teknikken inde i væggen og på den måde giver større bevægelsesfrihed under bruseren. Med ShowerSelect kappesættene er der kommet endnu flere valgmuligheder og løsninger til iBox universal – specielt ved renovering af eksisterende badeværelser, hvor en iBox i forvejen er installeret, er det oplagt at skifte til de nye ShowerSelect kappesæt.

De nye ShowerSelect kappesæt er klar til levering.

Yderligere information

Hansgrohe A/S
att.: Marketingafdelingen
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager

Tlf.: 86 28 74 00
Fax: 86 28 74 01
www.hansgrohe.dk og www.pro.hansgrohe.dk
marketing@hansgrohe.dk

19.11.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Hansgrohe ShowerSelect: bruserbetjening med en smart knap på væggen

30.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Det virtuelle badeværelse

27.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Elegance og magi:

10.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor kåres som ”Best of the Best” ved Red Dot Award 2013

15.08.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor præsenterer ny „WaterDream“ med Front og Nendo

Tredobbelt bruseoplevelse med et tryk på en knap

28.05.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret