Det virtuelle badeværelse

Med den nye version af Hansgrohe@home appen til planlægning af badeværel-set kan man nu også afprøve bruseløsninger virtuelt

For at få drømmebadeværelset må man planlægge det. Og det er en større opgave, for lige som køkkenet er badeværelset et komplekst rum: fliser, sanitet, armaturer, el- og vandinstallationer – hvem har overblikket? For at gø-re planlægningen af det individuelle velværeområde sjovere, hjælper badspeciali-sten Hansgrohe (www.hansgrohe.dk) sine kunder via appen Hansgrohe@home. Programmet findes til både iPad, iPhone og Android-enheder, og det gør det muligt at indrette badeværelset virtuelt. Med den nye version 3.0 kan man ud over hånd-vaskområdet nu også indrette sin brusekabine på skærmen.

Hvordan ser ønskebruseren ud på dit badeværelse?
Appen virker ud fra et simpelt princip: Tag et billede af den eksisterende håndvask eller brusekabine og visk armatur eller bruser ud med et fingerstrøg. Vælg så det øn-skede produkt fra Hansgrohes sortiment og placer det på det ønskede sted på bille-det. Så får man en klar idé om, hvordan Hansgrohe-produktet faktisk ville se ud på det aktuelle sted. Gennem de seneste år har man med appen kunnet placere et håndvaskarmatur visuelt på badeværelset, men nu kan man også vælge mellem bruseløsninger fra den nye Raindance Select linje. Her står valget mellem bruser-sæt med armatur, kombinationer af hånd- og hovedbruser og en færdigmonteret Showerpipe, der forener alle disse dele i ét system.

„Hansgrohe@home er også en stor hjælp, når man er på farten,“ siger Joachim Huber, kommunikationschef hos Hansgrohe. „I en bad-udstilling kan man let afprø-ve, på hvilken håndvask drømmearmaturet passer, eller i hvilken brusekabine den ønskede bruserløsning ser bedst ud.” Derudover indeholder appen information om produkterne, og den giver mulighed for at dele drømmebadeværelset med andre via Facebook og Twitter.

Endnu en stor fordel er den integrerede Hansgrohe forhandlersøgning, der viser de nærmeste badeværelses-eksperter i listeform eller på et kort. Man får også detaljer som telefonnummer, e-mailadresse og hjemmesideadresse.

90.000 downloads
Appen „Hansgrohe@home 3.0“ er gratis og findes på dansk og 12 andre sprog i Google Play til Android og i iTunes til iPad og iPhone. Betingelser for brug af Hans-grohes app findes under ”Info”. Flere end 90.000 har allerede hentet badplanlæg-nings-appen, heraf flest iPhone-brugere. Men den større iPad haler ind på iPhone, for størrelsen giver et endnu bedre indtryk af, hvordan Hansgrohes produkter vil se ud på badeværelset. 

Inden for Hansgrohe-gruppen er Hansgrohe premium-mærket for brusere, bad- og køkkenarmaturer. Som prisbelønnede i hele verden med talrige udmærkelser står produkterne for innovativt design, bæredygtige teknologier og et maksimum af funktionel kvalitet, hvilket begrunder mærkets succes som en af verdens førende producenter på badeværelsesområdet. Med opfindelser og teknologier som bruserstangen, QuickClean antikalk-funktionen, AirPower- og EcoSmart-teknologien samt den komfortable Select-betjeningsteknologi anses Hansgrohe som innovationsførende i den internationale sanitetsbranche.

Yderligere information og billeder i høj opløsning:

Hansgrohe A/S
att.: Marketingafdelingen
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager

Tlf.: 86 28 74 00
Fax: 86 28 74 01
www.hansgrohe.dk og www.pro.hansgrohe.dk
marketing@hansgrohe.dk

19.11.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Hansgrohe ShowerSelect: bruserbetjening med en smart knap på væggen

30.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Det virtuelle badeværelse

27.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Elegance og magi:

10.09.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor kåres som ”Best of the Best” ved Red Dot Award 2013

15.08.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret

Axor præsenterer ny „WaterDream“ med Front og Nendo

Tredobbelt bruseoplevelse med et tryk på en knap

28.05.2013Hansgrohe Danmark

Sponseret