Badeværelser på børnenes præmisser

Ifös nye, specialdesignede kollektion af badeværelsesudstyr til børn er en oplagt løsning til børnehaver, skoler og andre institutioner, hvor holdbarhed og funktionalitet skal være både i højsædet og i børnehøjde.

De fleste husker nok skolegårdens kedelige toiletter før i tiden – ikke noget der lagde op til hyppige toiletbesøg og god hygiejne. For hvis det skal være rart at gå på toilettet, vaske hænder og børste tænder, skal rummet føles rent og frisk hele dagen. Også – eller måske især – når det handler om børn.

Specialdesignet til de mindste
Derfor har Ifö nu lanceret den nye kollektion Ifö junior, der er målrettet til børnehaver, skoler og andre institutioner, hvor børn færdes i store tal. Ifö junior er ligesom resten af Ifös badeværelsesserier kendetegnet ved et tidløst design med rene linjer, og alle dele er fremstillet i holdbare og rengøringsvenlige materialer. Samtidig byder Ifö junior på funktionelle detaljer, som børnene vil værdsætte. Børns forskellige højder og niveauer af motorik kræver andre hensyn, end hvis elementerne blot skulle anvendes af voksne. Derfor er der bl.a. toiletter og urinaler i børnehøjde. Og en håndvask i flere niveauer, hvor det både er sjovt og nemt at vaske sine hænder.

God hygiejne en ren leg
Holdningen hos Ifö er, at produkterne til børn ikke bare skal være robuste og holdbare – de skal også lægge op til leg og samvær, så de gode hygiejnevaner kan leges ind. Smittespredning af bakterier og virus er et af de helt store fokusområder i dagens daginstitutioner, og derfor har hygiejne været nøgleordet i udviklingen af Ifö junior, hvilket fremgår af både design og materialevalg af toiletter og håndvaske.

Nem rengøring
Det betyder også, at rengøringsvenligheden af produkterne i top. All Ifö junior toiletter er fx forsynet med en heldækkende porcelænscisternekappe og en plastindercisterne, der modvirker kondens. WC-skålen har helt glatte sider uden skruehuller, da den silikonelimes på gulvet, og porcelænet er fremstillet med Ifös rengøringsvenlige Ifö Clean-glasur.
Alle disse tiltag forhindrer snavs i at samle sig, og gør rengøringsprocessen hurtigt og effektiv.

Ifö igennem 125 år
Ifö blev grundlagt i 1887 og har fremstillet baderumsporcelæn siden 1936. I dag er den svenske producent en af markedets ledende i Skandinavien og med til at præge udviklingen på området med nye materialer, teknologier og fremstillingsprocesser.

Du kan se mere hos den danske Ifö-agent på www.ifo.dk.

FAKTA: 3 fordele ved Ifö junior:

  1. Designet er tidløst og specialfremstillet til brug af børn
  2. Materialerne er slidstærke og rengøringsvenlige
  3. Kollektionen matcher resten af Ifös program, så du er garanteret reservedele i fremtiden.

21.09.2015Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Ifö service film – en visuel hjælp til korrekt montering og vedligeholdelse

12.05.2015Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Innovation når det er bedst, kan ofte ikke ses

06.03.2014Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Knud Holscher har vundet red dot prisen 2 gange med Ifös produkter

19.04.2013Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Badeværelser på børnenes præmisser

18.04.2013Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Skift til mindre toiletskyl og spar vand og penge

17.04.2013Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Nye akrylbadekar kan monteres i de fleste badeværelser