Nye akrylbadekar kan monteres i de fleste badeværelser

Ifö har netop lanceret serien Ifö Acrylic badekar, der gør det muligt at opfylde drømmen om et badekar i næsten alle hjem. Det store udvalg af former og størrelser gør det nemlig muligt at indpasse et Ifö Acrylic badekar i selv små og smalle badeværelser.

I dag er det langt fra alle badeværelser, der har badekar. Traditionelle badekar optager meget plads, og derfor har det ikke altid været en mulighed i de mindre badeværelser. Men nu er der godt nyt til alle dem, der går og drømmer om et badekar til deres små eller smalle badeværelser. Ifö har nemlig lige lanceret serien Ifö Acrylic, der er en serie af akrylbadekar i en række nye former og størrelser. Den mindste model måler fx kun 140 cm x 70 cm, så selv det helt lille badeværelse kan indrettes med et komfortabelt badekar.

Akrylbadekar giver mange muligheder

Ifö Acrylic badekarrene er både fleksible, slidstærke og smukke. De findes i 4 forskellige modeller og i alt 13 varianter, der alle er beregnet til indmuring. Indmurede badekar gør det muligt at skjule alle installationer samtidig med, at du får et badeværelse, der er nemt at holde rent.

Brugen af akryl har gjort det muligt for Ifö at designe nye spændende former på badekarrene, der fremstilles i både rektangulære, ovale og asymmetriske former. Akryl er desuden et blødt og varmt materiale, der er behageligt at røre ved. Samtidig er det et let og stærkt materiale, der er forstærket med 3 mm glasfiber på bagsiden. Det giver en god lyd- og varmeisolering, og da akrylen er helt gennemfarvet, kan eventuelle ridser og skrammer nemt poleres væk.

Du kan se mere hos den danske Ifö-agent på www.ifo.dk eller besøge en af de mange forhandlere af Ifö.

FAKTA: 3 fordele ved badekar i akryl

  • mulighed for asymmetriske former
  • rengøringsvenligt og slidstærkt
  • god lyd- og varmeisolering.

21.09.2015Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Ifö service film – en visuel hjælp til korrekt montering og vedligeholdelse

12.05.2015Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Innovation når det er bedst, kan ofte ikke ses

06.03.2014Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Knud Holscher har vundet red dot prisen 2 gange med Ifös produkter

19.04.2013Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Badeværelser på børnenes præmisser

18.04.2013Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Skift til mindre toiletskyl og spar vand og penge

17.04.2013Ifö / Max Sibbern A/S

Sponseret

Nye akrylbadekar kan monteres i de fleste badeværelser