Befæstigelsesproducent satser på byggerimessen

Der spås om nedgang i byggebranchen i den kommende tid, men ikke desto mindre vælger fischer Danmark at øge sin tilstedeværelse markant på byggerimessen BYGGERI’23. På den 130 m2 store stand vil de besøgende kunne opleve alle virksomhedens løsninger og produkter og få rig mulighed for at teste dem af på første hånd.

Siden sidste messe har fischer blandt andet introduceret FIS V Zero, som er en svanemærket forankringsmasse, FAFS justerklips-skruen, der kan genanvendes igen og igen og hindrer materialespild, samt FIS DB S Pro injektionspistolen, der sparer arbejdsgange og materiale og aflaster brugerens hænder, arme og skuldre. Foto: fischer Group..

Den 21.-24. marts slår Danmarks største byggerimesse dørene op igen i Fredericia Messehal til BYGGERI’23. På grund af Corona er messen ad to omgange blevet udskudt, men nu er det snart endelig igen tid til at samle hele branchen med fokus på faglighed, viden, netværk og seneste nyt fra de mange udstillere.
Selv om der lige nu spås om dystre tider for samfundsøkonomien generelt og byggebranchen specifikt, så har fischer valgt at stille op på messen med en stand, der er mere end tre gange så stor som sidste messe i 2018.

”Byggerimessen er branchens absolut største begivenhed, og vi glæder os enormt til igen at møde vores kunder og partnere og få lov at fremvise vores mange nye produkter og løsninger, der er kommet til siden 2018”, udtaler Nordic Product Manager Lars Holbæk fra fischer, der sammen med sine kolleger står klar til at tage imod de besøgende på stand A-1005.

Læs også: Månedens udfordring: Det digitale, det bæredygtige og det fleksible

Og netop de mange nye innovative løsninger er en af grundene til den store forøgelse af standarealet. Siden sidste messe har fischer blandt andet introduceret FIS V Zero, som er en svanemærket forankringsmasse, FAFS justerklips-skruen, der kan genanvendes igen og igen og hindrer materialespild, samt FIS DB S Pro injektionspistolen, der sparer arbejdsgange og materiale og aflaster brugerens hænder, arme og skuldre.

Lars Holbæk fortæller:

”Vi ser frem til at kunne vise vores kunder, at vi har den bedste løsning til enhver udfordring. Disse nye produkter er gode eksempler på, hvordan vi hos fischer kontinuerligt udvikler produkter, der øger effektiviteten og brugervenligheden for vores slutbrugere og samtidig bidrager til et bedre indeklima og et grønnere byggeri”.

En vigtig del af standen bliver testområdet, hvor det bliver muligt for de besøgende at dykke ned i fischers værktøjskasse og prøve de forskellige befæstigelsesprodukter bor, skruer og kemiprodukter af. Med det tiltag vil fischer forsøge at gøre standen så åben og aktiv som muligt i håbet om masser af interaktion med slutkunderne.

”Den interaktive oplevelse er jo netop det, sådan en messe kan – og som vi har savnet de seneste fire år. Det bliver skønt at komme på græs igen”, afslutter Lars Holbæk.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

27.05.2024Installator.dk

Følsgaard og Panduit kan fejre et 60 år langt partnerskab

27.05.2024Installator.dk

Deadline nærmer sig: Nu er det sidste udkald for digitalisering af bogføringen

16.05.2024wedi GmbH

Sponseret

WEDI BIDRAGER TIL AT BEVARE 200 ÅR GAMMEL EJENDOM

16.05.2024Roth Danmark A/S

Sponseret

Roth Touchline® SL kontrolenhed med WiFi

10.05.2024TOTO

Sponseret

Ny TOTO kunde-brochure

07.05.2024Georg Fischer

Sponseret

Ny Forsyningsbog nr. 6

06.05.2024Unidrain A/S

Sponseret

Specialfremstillede afløb sikrede Unidrain i stort hotelprojekt

02.05.2024Vaillant A/S

Sponseret

EFFEKTIVE OG MILJØVENLIGE VARMEPUMPER FRA VAILLANT

Jobmarked

Se alle

Banedanmark

Tilsynsmedarbejder for stærkstrømsanlæg hos Banedanmark

Vil du føre tilsyn med stærkstrømsanlæg og bidrage til at opretholde en høj forsyningssikkerhed samt stabil togdrift?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

15.06.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Servicetekniker til varmetekniske løsninger i Nordsjælland

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
Indregulering af vand- og varmeanlæg

Få metoderne til design af varme-, køle- og brugsvandsanlæg, så de opfylder BR18’s krav til indregulering og funktionsafprøvninger

Dato

06.06.2024

Tid

08:30

Sted

Glostrup Park Hotel, Hovedvejen 41, 2600 Glostrup

Dansk Standard
Kursus
Diplomkursus: Elsikkerhed

På dette kursus får du mulighed for at lære om, hvordan Elsikkerhedsloven, relevante bekendtgørelser og standarder er indbyrdes forbundne.

Dato

10.06.2024

Sted

København, Nordhavn