Brødrene Dahl sætter sikkerhedsrekord

Brødrene Dahl afsluttede 2020 med nul arbejdsulykker med fravær. Også på andre sikkerhedsmålepunkter sætter Brødrene Dahl en ny standard.

Brødrene Dahl arbejdsmiljøindsats bliver også bemærket i den internationale Saint-Gobain koncern, som hører til blandt verdens største byggevareleverandører. Foto: Brødrene Dahl..

Sidste år blev der ikke registreret en eneste arbejdsulykke med fravær i hele Brødrene Dahl, og i de 53 butikker har man nu arbejdet i over fire millioner timer uden alvorlige arbejdsulykker. Det er ny rekord i landets største VVS-grossist, som efter en mere alvorlig ulykke i 2011 har arbejdet systematisk på at nedbringe antallet af arbejdsulykker.

”Registrering er et meget vigtigt redskab for os, og vi gør en stor indsats for, at alle nærved-hændelser registreres. I 2020 var vi helt oppe på 900 registreringer. Det er vi faktisk glade for, for det viser, at medarbejderne er opmærksomme, og hvor vi skal gribe ind med forebyggende forbedringer”, siger arbejdsmiljøchef i Brødrene Dahl, Sus Nielsen.

Den målrettede indsats, som omfatter blandt andet sikkerhedsbesøg på adfærd og registreringer af nærved ulykker og hændelser, har for alvor givet pote de seneste år. Tilbage i 2011 var der 20 ulykker med fravær i Brødrene Dahl, i 2018 var der to, i 2019 var der en, og i 2020 nul. 

Brødrene Dahl arbejdsmiljøindsats bliver også bemærket i den internationale Saint-Gobain koncern, som hører til blandt verdens største byggevareleverandører. De 53 Brødrene Dahl-butikker er optaget i koncernens Millionaires Club, som omfatter de enheder, der har mere end en million arbejdstimer uden alvorlige ulykker.

-CH

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

22.07.2024RIB Software

Sponseret

NYHED: Nyt RIB Projekt plugin til Revit!

19.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle