Brøndum fortsætter arbejdet på landets bygge- og arbejdspladser

I Brøndum fortsætter vi arbejdet på landets byggepladser, på vores kontorer/hjemmearbejdspladser, og vores servicebiler kører stadig rundt på de danske veje og servicerer private og virksomheder inden for VVS, ventilation, fjernvarme og sprinkler.

Alt vores arbejde udføres under stor hensyntagen til de anbefalinger, som regeringen og sundhedsmyndighederne løbende udsender omkring covid-19, og vi gør alt for at passe på os selv og vores medarbejdere.

”I installationsbranchen har vi mulighed for at fortsætte vores aktiviteter. Derfor fortsætter vi arbejdet på vores byggepladser, men vi tager selvfølgelig de nødvendige forholdsregler og følger myndighedernes retningslinjer og bygherres instruktion. I Service fortsætter vi på samme måde arbejdet. Her er det lettere at undgå kontakt med mange mennesker, men også her er vores medarbejdere blevet instrueret i at holde afstand og sikre ekstra god hygiejne,” siger Tue Sjøntoft, der er adm. direktør for Brøndum-koncernen.

Medarbejderne spiller en nøglerolle
Han sender samtidig en stor tak til alle de medarbejdere, der hver dag yder en vigtig indsats for at holde hjulene i gang.

”Medarbejderne tager ansvar i en svær tid, og det sætter vi som koncern enorm pris på. Ved hjælp af deres daglige indsats kan vi fortsat servicere vores kunder og være med til at holde hjulene i gang i Brøndum og i Danmark. Vi vil selvfølgelig først og fremmest passe på vores medarbejdere, og derfor laver vi løbende en vurdering af, hvordan situationen udvikler sig,” siger Tue Sjøntoft.

I øjeblikket arbejder Brøndum bl.a. på byggepladserne på Nyt Aalborg Universitetshospital, DNV-Gødstrup og Politiskolen i Vejle.

11.08.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Brøndum Grønland lander millionkontrakt i Nuuk

26.06.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Brøndum er ude af flere års turnaround

06.04.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Speciel blikopgave på Demstrup Hovedgaard

26.03.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Brøndum fortsætter arbejdet på landets bygge- og arbejdspladser

25.03.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Brøndum Stål har været med til at udvikle unik displayløsning

03.03.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

En af Brøndums dygtige lærlinge er indstillet til Fagets Medalje