Brøndum Stål har været med til at udvikle unik displayløsning

På det 4.000 m2 store værksted hos Brøndum Stål produceres alle former for bygningsstål, trapper, altaner, værn og rækværk. I efteråret blev produktionen udvidet med en ny form for konstruktion, da der kom en helt særlig opgave ind.

I sensommeren 2019 blev Jysk Display kontaktet af MHI Vestas Offshore Wind, som ønskede en unik løsning i form af en imponerende display-ring til efterårets WindEurope Offshore-messe. 

Konstruktionen var alt andet end en hyldevare, og Jysk Display involverede derfor Brøndum Stål i arbejdet med at idéudvikle, konstruere og tegne den store ring, der skulle svejses sammen i jern. Over de næste tre måneder arbejdede både Brøndum Stål og Jysk Display sammen på færdiggørelsen af den store ring. Brøndum Stål lavede svejsningerne, mens Jysk Display klargjorde alt digitalt udstyr, som konstruktionen skulle beklædes med. Efter flere måneders arbejde var der generalprøve på værkstedet i Viborg.

”Vi prøvesamlede ringen og afprøvede alt digitalt udstyr, og efter at have konstateret, at alt fungerede, skilte vi ringen ad og fragtede alle delene til Bella Center i København. Her skulle ringen være et centralt omdrejningspunkt på MHI’s messestand på WindEurope Offshore i november 2019,” fortæller Jacob Mikkelsen, der er serviceleder i Brøndum Stål.

Og den næsten 5 meter høje ring, der måler hele 7 meter i diameter, imponerede også i den grad og blev et sandt trækplaster på messen. Den store 24-kantede jernkonstruktion var beklædt med digitale skærme både uden på og inde i ringen, som med flotte billeder og videoer skabte en helt særlig ramme omkring messestanden.

Konstruktionen er skabt med genbrug for øje, således at man kan bruge ringen igen og igen i forskellige konstellationer; sågar som en enkelt plade fra den 24-kantede ring. Efter messen er ringen blevet skilt ad og bruges nu i enkelte dele på virksomhedens øvrige messer rundt omkring på kloden.

”Messeløsninger er ikke længere bare et bord og tre stole”
Brøndum Stål og Jysk Display har haft et samarbejde i mere end 8 år. I takt med, at kunderne efterspørger mere og mere særprægede og unikke displayløsninger til brug på messer, er samarbejdet blevet tættere og præget af en højere grad af faglig sparring. Fra primært at have leveret mindre elementer i jern og stål fungerer Brøndum Stål nu også som rådgiver, kreativ sparringspartner og tegner på større og mere komplicerede løsninger.

”Jeg værdsætter virkelig samarbejdet med Brøndum Stål, som både leverer mindre jernløsninger til os og agerer sparringspartner på de større sager. Opgaven med displayringen er et eksempel på en sag, hvor vi havde længere tid til at udvikle og konstruere, og hvor vi sammen kom frem til en kreativ løsning,” lyder det fra Kim Skytte, der er COO hos Jysk Display.

11.08.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Brøndum Grønland lander millionkontrakt i Nuuk

26.06.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Brøndum er ude af flere års turnaround

06.04.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Speciel blikopgave på Demstrup Hovedgaard

26.03.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Brøndum fortsætter arbejdet på landets bygge- og arbejdspladser

25.03.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Brøndum Stål har været med til at udvikle unik displayløsning

03.03.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

En af Brøndums dygtige lærlinge er indstillet til Fagets Medalje