Speciel blikopgave på Demstrup Hovedgaard

Nord for Randers ligger Demstrup Hovedgaard - en gammel herregård fra 1400-tallet. Gården gennemgår i øjeblikket en renovering, og her udfører Brøndum Randers alt blikarbejdet.

Arbejdet har stået på i den seneste måneds tid, hvor Brøndums blikkenslager Dennis Jönsson sammen med to lærlinge har udført inddækninger af i alt 4 almindelige og 7 buede kviste. Herudover har de monteret skotrender, tagrender og nedløb. Da ejerne ønsker at bevare bygningens oprindelige udtryk, er alt arbejdet udført i zink, som irrer med tiden.

"Det er en spændende og anderledes opgave. Det er fx sjældent, vi får lov at lave inddækninger på buede kviste. De bliver som regel sløjfet, når man renoverer gamle bygninger, men her har man valgt at bevare dem,” fortæller Dennis Jönsson, som er klar til at aflevere opgaven i næste uge.

”Tidsplanen på opgaven er rykket lidt pga. uforudsete ekstraarbejder på murværket, og fordi det har regnet usædvanligt meget de seneste uger. Så det er fedt, at vi nu er i mål med et godt resultat."

11.08.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Brøndum Grønland lander millionkontrakt i Nuuk

26.06.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Brøndum er ude af flere års turnaround

06.04.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Speciel blikopgave på Demstrup Hovedgaard

26.03.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Brøndum fortsætter arbejdet på landets bygge- og arbejdspladser

25.03.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

Brøndum Stål har været med til at udvikle unik displayløsning

03.03.2020BRØNDUM A/S

Sponseret

En af Brøndums dygtige lærlinge er indstillet til Fagets Medalje